Yrjönkatu 29, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Yrjönkatu 29, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 314 m2

Kohde #22505

Kuvaus

Uutta vastaava toimistotila Forumin kauppakeskuskorttelin yhteydessä, joka voidaan viimeistellä toiveiden mukaisilla materiaaleilla.

Täydellisesti uusiutuva, vuonna 1985 valmistunut Yrjönkatu 29 -toimistokiinteistö sijaitsee Suomen ikonisimman kauppakeskuskorttelin, Forumin yhteydessä. Syksyllä 2021 täysin remontoiduista tiloista voi muokata itselleen pienen tehokkaan toimiston tai uniikin pääkonttorin. Kohteelle haetaan Excellent-tason BREEAM-sertifikaattia, minkä saaminen on 1980-luvun kiinteistölle erittäin merkittävä saavutus. Kohteessa hyödynnetään uusinta taloteknologiaa, mikä tarkoittaa kiinteistön käyttäjille optimaalisia valaistus-, turvallisuus- ja sisäilmaolosuhteita sekä langattomasti ja häiriöttä toimivia verkkoyhteyksiä. Helsingin vilkkaimmalla liikealueella sijaitsevasta kiinteistöstä on kaikkialle keskustaan lyhyt matka. Forum-korttelin alla risteilevää tunneliverkostoa pitkin pääsee helposti päärautatieasemalle ja Kampin liikenneterminaaliin. Vuokralaisten käytössä olevaan Forum P -pysäköintihalliin on suora hissiyhteys kauppakeskuksesta.

Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunut kulkevat aivan kohteen lähietäisyydeltä ja metrolle, bussille ja junalle on vain parin minuutin kävelymatka. Pyöräilyväylä Baana avaa työmatkapyöräilijöille suoran reitin keskustasta Ruoholahteen.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Yrjönkatu 29
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 314 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.