Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Yrjönkatu 31, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kamppi, 6300 m2

Kohde #27735

Kuvaus

Vuokrattavissa liiketilaa Helsingin ydinkeskustasta. Rakentaminen voidaan aloittaa aikaisintaan joulukuussa 2024 ja rakentamisaika on noin 18kk. Tällöin ensimmäinen mahdollinen muuttopäivä on kesäkuussa 2026. Edellyttää 50% esivuokrausasteen.

Yrjönkatu 31 on arkkitehtuurillisesti täysin ainutlaatuinen kohde Helsingin ydinkeskustassa, joka uudistetaan vuokralaisten omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Vuonna 1908 valmistuneen jugend-rakennuksen jokainen kerros huokuu täysin uniikkia tunnelmaa, kekseliäistä tilaratkaisuja ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Kiinteistön erikoisuuksiin kuuluu mm. persoonalliset majakkatornit sekä legendaarinen Koiton sali, joka voidaan muokata monenlaiseen käyttöön vaikkapa juhlatilaksi tai yhteiseksi työtilaksi. Tämä ainutlaatuinen kiinteistö sopii erinomaisesti keskikokoisen yrityksen pääkonttoriksi, joka etsii inspiroivaa ympäristöä ja ainutlaatuisia tilallisia ratkaisuja. Se on myös ihanteellinen hybridikäyttöön 3-6 käyttäjälle.

Liikenneyhteydet

Loistavat liikenneyhteydet julkisilla joka puolelta pääkaupunkiseutua. Bussit, raitiovaunut, junat ja metro ovat välittömässä läheisyydessä tai muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Yrjönkatu 31
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kamppi
  • Pinta-ala: 6300 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.