Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Katajanokanlaituri 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Katajanokka, 698 m2

Kohde #27183

Kuvaus

Kolmannen kerroksen upea toimistotila (pohjakuvassa väritetty alue), josta näkymät niin merelle kuin tulli- ja pakkahuoneen suuntaan. Sopii noin 60 hlö avotoimistolle, mutta on jaettavissa myös kahdelle käyttäjälle. Valmistuu kesällä 2024. Kiinteistöön avautuu mm. hotelli, ravintola ja kattoterassi.

Katajanokan Laituri on kesällä 2024 valmistuva uudenaikainen toimitalo, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Katajanokalla meren rannalla. Merkittävään kulttuuriympäristöön sijoittuvaan kiinteistöön tulee myös julkisia tiloja, jolloin se palvelee myös merellisestä sijainnista nauttivia kaupunkilaisia ja matkailijoita. Näkyvät puupinnat sekä rakennuksen persoonallinen muotoilu toimivat vahvoina erottautumistekijöinä alueen muista kiinteistöistä. Valmistuttuaan kiinteistölle tullaan hakemaan LEED Platinum -ympäristösertifikaattia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Katajanokanlaituri 4
Helsinki 00160

  • Kaupunginosa: Katajanokka
  • Pinta-ala: 698 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.