Aleksanterinkatu 11, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 11, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 650 m2

Kohde #14668

Kuvaus

4. kerroksen täysin saneerattua toimistotilaa Helsingin ydinkeskustassa. Puolikas kerroksesta. Tila sijaitsee Aleksanterinkadun puoleisessa siivessä ja tila jatkuu sisäpihan puoleiseen osaan. Aleksanterinkadun puolella on hienot erkkeri-ikkunat. Tila toimii hyvin sekä avotilana että huonetoimistona vuokralaisen tarpeen mukaan. Tila rakennetaan betonilta. Toimistotalon kerrokset ovat erityisen valoisia ja niihin mahdollistuu erilaiset tilaratkaisut. Muutto on mahdollinen tilaremontin puitteissa asiakkaan tarpeen mukaan.

The First on primepaikalla, Helsingin ydinkeskustassa, Aleksin ja Kluuvin kulmassa sijaitseva upea ja arvokas rakennus, joka tarjoaa huippuluokan toimitiloja. Tämä historiallinen toimistokiinteistö on Suomen vanhin betonirakenteinen liiketalo ja se on valmistunut täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020. Sen toimitilat vastaavat täydellisesti nykytoimistovuokralaisen vaatimuksiin. Tilat ovat avaria, valoisia sekä erittäin muuntautumiskelpoisia.

Saneerauksen yhteydessä uudistettiin talon pääaula, joka avautuu suurin lasiseinin Kluuvikadun suuntaan. Sisäänkäynti on erityisen edustava. Rakennuksen palvelut ovat monipuoliset, kattosaunasta ensiluokkaisiin kokoustiloihin ja avaraan sisäpihaan, jossa voi vaikkapa nauttia lounasta. Talon katutasossa on rakennusta elävöittäviä liiketiloja ja ympäristössä runsaasti ravintoloita, myymälöitä sekä hotelleja. Talossa on pyöräparkki sekä suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa. Toimistot sijaitsevat kerroksissa 2.-7. ja tilat ovat räätälöitävissä vuokralaisen toiveiden mukaan ja ne toimivat hyvin sekä huonetoimistona että tehokkaana avokonttorina.

Liikenneyhteydet

Aleksanterinkatua pitkin kulkevat raitiovaunut 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B. Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet, on lyhyt kävelymatka. Metroyhteys myös Kaisaniemestä. Bussiyhteydet Rautatientorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aleksanterinkatu 11
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 650 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1909, 1945-1950
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.