Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Aleksanterinkatu 11, Helsinki

For rent, Restaurant, Helsinki, Kluuvi, 371 sqm

Target #27606

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Kellarikerroksen ravintolatila primepaikalla! Tilassa toimii tällä hetkellä Burger King sekä Rax. Tilassa on kaiken kaikkiaan noin 700 m2 tilaa, josta Burger Kingillä on ollut n. 400 m2. Näillä näkymin siihen jää vielä Rax.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services, puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

The First on primepaikalla, Helsingin ydinkeskustassa, Aleksin ja Kluuvin kulmassa sijaitseva upea ja arvokas rakennus, joka tarjoaa huippuluokan toimitiloja. Tämä historiallinen toimistokiinteistö on Suomen vanhin betonirakenteinen liiketalo ja se on valmistunut täydellisestä saneerauksesta vuonna 2020. Sen toimitilat vastaavat täydellisesti nykytoimistovuokralaisen vaatimuksiin. Tilat ovat avaria, valoisia sekä erittäin muuntautumiskelpoisia.

Saneerauksen yhteydessä uudistettiin talon pääaula, joka avautuu suurin lasiseinin Kluuvikadun suuntaan. Sisäänkäynti on erityisen edustava. Rakennuksen palvelut ovat monipuoliset, kattosaunasta ensiluokkaisiin kokoustiloihin ja avaraan sisäpihaan, jossa voi vaikkapa nauttia lounasta. Talon katutasossa on rakennusta elävöittäviä liiketiloja ja ympäristössä runsaasti ravintoloita, myymälöitä sekä hotelleja. Talossa on pyöräparkki sekä suihku- ja pukuhuonetilat kellarikerroksessa. Toimistot sijaitsevat kerroksissa 2.-7. ja tilat ovat räätälöitävissä vuokralaisen toiveiden mukaan ja ne toimivat hyvin sekä huonetoimistona että tehokkaana avokonttorina.

Communications

Aleksanterinkatua pitkin kulkevat raitiovaunut 3B, 3T, 4, 4T, 7A ja 7B. Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet, on lyhyt kävelymatka. Metroyhteys myös Kaisaniemestä. Bussiyhteydet Rautatientorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta.

Contact

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Restaurant

Aleksanterinkatu 11
Helsinki 00100

  • Area: Kluuvi
  • Surface area: 371 sqm
  • Floor: Kellarikerros
  • Available: Vuoden 2024 lopussa
  • Year of construction: 1909, 1945-1950
  • Rental category: €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368418

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.