Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 40, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 159 m2

Kohde #27484

Kuvaus

Vuokrattavana upea katutason kulmaliiketila Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmasta. Tila jaettavissa kolmeksi liiketilaksi ja sisäänkäynnit katsottavissa sen mukaisesti.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi.

Merkuriuksen talo. Arvokiinteistö keskellä kauneinta ydinkeskustaa. Korkeat huoneet ja mahtavat näkymät Espan puistoon ja Mikonkadulle. Toimistotilat peruskorjataan ja rakennuksen tekniikka uusitaan vuosien 2019-2020 aikana. Kiinteistön kaunis ja koristeellinen arkkitehtuuri tuodaan sisätilojen osalta uuteen loistoonsa. Ensimmäiset tilat valmistuvat syksyllä 2020. Kiinteistön käyttäjänä pääset nauttimaan korkeatasoisesta työympäristöstä historiallisessa arvokiinteistössä keskellä kaupungin sykettä. Suora kulku Kämp Galleriaan.

Hillitty uusrenessanssitalo Merkurius valmistui vuonna 1890. Sen rakentamisessa käytettiin tuolloin rohkeita tekniikoita ja uusia materiaaleja nuoren arkkitehti Selim A. Lindqvistin vastuulla.

Merkuriuksesta on yhteys naapureihinsa, Väinämöisenlinnaan ja Pohjoisesplanadi 31:een. Porraskäytävästä on pääsy Galleria Esplanadiin. Modernit ja peruskorjatut toimistotilat ovat 2.-6. kerroksessa.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Raitiovaunut kulkevat Aleksanterinkatua pitkin. Raitiovaunupysäkkejä on myös kävelyetäisyyden päässä Mannerheimintiellä. Rautatientorille, Elielin aukiolle ja Kampin keskukseen on muutaman minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Aleksanterinkatu 40
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 159 m2
  • Kerros: katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1890
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.