Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Aleksanterinkatu 48, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Kluuvi, 271 sqm

Target #25807

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Moderni ja tilankäytöltään tehokas toimistotila paraatipaikalla Helsingin keskustassa. Tässä kombitoimistossa on sekä avotilaa ja neuvottelutiloja, mutta sitä pystytään muokkaamaan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan.

Helsingin ydinkeskustassa prime -paikalla sijaitseva toimistokiinteistö, joka on sisätiloiltaan hiljattain täysin uudistettu. Huoneistoissa on sekä avotilaa että toimistohuoneita ja neuvottelutiloja. Arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1956.

Yhdeksänkerroksisessa rakennuksessa on toimistotilaa yhteensä n. 8.100 m2. Rakennuksen 1. ja 2. kerros sekä puolet kellarikerroksesta toimivat liiketiloina. Liiketilojen laajennus valmistui keväällä 2010. Samassa yhteydessä uusittiin toimistotilojen pääsisäänkäynti ja myös sisätilat on hiljattain täysin uudistettu.

Rakennuksen tekniikka on ajanmukaistettu 2000-luvulla. Toimistotilat on varustettu nopeaan tiedonsiirtoon soveltuvalla cat 6 -yleiskaapelointijärjestelmällä. Toimistotiloissa on jäähdyttävä ilmastointi.

Aleksi48:n ympärillä, alle korttelin matkan päässä on yli 30 tasokasta lounasravintolaa. Lukuisat keskustan pysäköintilaitokset tarjoavat sopimuspysäköintiä. Lähin parkkihalli on Aleksi48:a vastapäätä oleva WTC:n AutoParkki. Myös esim. Q-park Stockmann ja EuroPark P-Kluuvi ovat vain kivenheiton matkan päässä Aleksi48:sta.

Communications

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Aleksanterinkatua pitkin kulkevat useat raitiovaunut. Lähin pysäkki talon vieressä. Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet, on alle 5 min. kävelymatka. Bussiyhteydet Rautatietorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Office

Aleksanterinkatu 48
Helsinki 00100

  • Area: Kluuvi
  • Surface area: 271 sqm
  • Floor: 4. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1956
  • Rental category: 31-35 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.