Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 48, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 255 m2

Kohde #25808

Kuvaus

Moderni ja tilankäytöltään tehokas avotoimisto paraatipaikalla Helsingin keskustassa, johon on mahdollista toteuttaa juuri sinun yrityksesi tilatarpeita vastaava ratkaisu. Vuokrattava tila on pääosin avotilaa, mutta tilaan on myös mahdollista saada sekä huoneita että avotoimistoa. Tila on suunniteltu noin 16-20 henkilölle neuvottelutiloineen. Tilassa on kaksi wc:tä sekä kahvikeittiö. Tilan tuloilma on jäähdytetty.

Helsingin ydinkeskustassa prime -paikalla sijaitseva toimistokiinteistö, joka on sisätiloiltaan hiljattain täysin uudistettu. Huoneistoissa on sekä avotilaa että toimistohuoneita ja neuvottelutiloja. Arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema toimisto- ja liikerakennus on valmistunut vuonna 1956.

Yhdeksänkerroksisessa rakennuksessa on toimistotilaa yhteensä n. 8.100 m2. Rakennuksen 1. ja 2. kerros sekä puolet kellarikerroksesta toimivat liiketiloina. Liiketilojen laajennus valmistui keväällä 2010. Samassa yhteydessä uusittiin toimistotilojen pääsisäänkäynti ja myös sisätilat on hiljattain täysin uudistettu.

Rakennuksen tekniikka on ajanmukaistettu 2000-luvulla. Toimistotilat on varustettu nopeaan tiedonsiirtoon soveltuvalla cat 6 -yleiskaapelointijärjestelmällä. Toimistotiloissa on jäähdyttävä ilmastointi.

Aleksi48:n ympärillä, alle korttelin matkan päässä on yli 30 tasokasta lounasravintolaa. Lukuisat keskustan pysäköintilaitokset tarjoavat sopimuspysäköintiä. Lähin parkkihalli on Aleksi48:a vastapäätä oleva WTC:n AutoParkki. Myös esim. Q-park Stockmann ja EuroPark P-Kluuvi ovat vain kivenheiton matkan päässä Aleksi48:sta.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla. Aleksanterinkatua pitkin kulkevat useat raitiovaunut. Lähin pysäkki talon vieressä. Rautatieasemalle, josta juna- ja metroyhteydet, on alle 5 min. kävelymatka. Bussiyhteydet Rautatietorilta, Elielinaukiolta ja Kampin keskuksesta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aleksanterinkatu 48
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 255 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1956
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.