Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, Helsinki

For rent, Office, Helsinki, Kluuvi, 377 sqm

Target #22939

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Täysin remontoitu 4. kerroksen huikea muuttovalmis 488 m2 mallitoimistotila huippuosoitteella. Tilassa iso neuvottelutila sekä vetäytymistiloja. Luksusta keittiössä ja hienostunutta tunnelmaa saniteettitiloissa. 488 m2 tilasta on mahdollista lohkoa pois noin 100 m2, jolloin jäljelle jää näppärä n. 377 m2 tila. Erinomainen sijainti Helsingin ytimestä lähellä kaikkea tarpeellista, metro ja raitiovaunureitit vieressä. Kluuvin kauppakeskus kaikkine liikkeineen ja palveluineen on vain muutaman askeleen päässä. Lue lisää liitteenä olevasta esitteestä.

Huippuluokan toimitilat Helsingin ydinkeskustassa arvostetussa ja historiallisessa korttelissa keskellä loistavia kulkuyhteyksiä. Kiinteistön yhteydessä toimii monipuolinen kauppakeskus Kluuvi, ja kävelyetäisyyden päässä ovat kaikki Helsingin keskustan palvelut.

Kun etsit yrityksellesi toimitilaa, jonka sijainnilla ja osoitteella on erityistä merkitystä, tutustu Kluuvi For Businessin toimitilatarjontaan. Muuntojoustavat tilat taipuvat sekä avo- että monitilatoimistoiksi, ja ne modifioidaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Modernit ja valoisat tilat sijaitsevat kiinteistön 4.–7.-kerroksissa tarjoten hulppean työympäristön keskellä vilkkainta Helsingin ydinkeskustaa.

Kluuvin kiinteistökokonaisuus on rakennettu eri aikakausina vuosina 1885, 1898, 1953 ja 1989, koostuen viidestä eri rakennuksesta Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella. Viimeisimpiä laajamittaisia remontteja on tehty vuosina 2009–2020 vastaamaan käyttäjien tarpeita. Kohde on useamman eri aikakaudella rakennetun rakennuksen yhdistelmä, mikä näkyy rakennusten julkisivujen kauniissa ja vanhoissa 1800-luvun lopun yksityiskohdissa.

Kluuvin alla palvelevat EuroPark ja Aimo Park tarjoavat runsaasti pysäköintitilaa parkkihallissa, josta pääsee kuivin jaloin hissiyhteydellä kerroksiin. Kluuvi For Business tukee työmatkapyöräilyä tarjoamalla hyvät sosiaalitilat ja pyöräparkit kellarikerroksessa.

Communications

Erinomaiset kulkuyhteydet takaavat sujuvat työmatkat, liikutpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai pyörällä. Metroasema ja raitiovaunupysäkit aivan kulman takana. Rautatieasemalle ja bussipysäkeille on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Other available spaces

Show all
Office

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS
Helsinki 00100

  • Area: Kluuvi
  • Surface area: 377 sqm
  • Floor: 4. kerros
  • Available:
  • Year of construction: 1989
  • Rental category: €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Cushman & Wakefield recommends

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.