Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 485 m2

Kohde #25591

Kuvaus

Aleksanterinkadulla sijaitseva 5. kerroksen moderni ja rento toimistotila tarjoaa viihtyisän ja valoisan työskentelymiljöön kaupungin ytimessä. Tilaan tulvii luonnollista valoa sekä Aleksanterinkadun että sisäpihan puolen ikkunoista. Tälle toimistolle on aivan oma sisäänkäynti hienosta aulasta osoitteesta Aleksanterinkatu 9 A. Tilaan voidaan sijoittaa 30 - 40 työpistettä. Toimistossa on valmiina muutama neuvottelutila, erinomainen louge/taukokeittiö yhteiseen oleiluun. Tiloissa jäähdytys. Kiinteistöllä löytyy vuokralaisten käyttöön polkupyörien säilytystilaa, erilliset pukeutumis - ja suihkutilat. Autopaikoitusmahdollisuus hissimatkan ulottuvissa Kluuvin AimoPark ja Europak autohalleissa. TIla vapautuu 1.1.2023. Huippuluokan toimitilat Helsingin ydinkeskustassa arvostetussa ja historiallisessa korttelissa keskellä loistavia kulkuyhteyksiä. Kiinteistön yhteydessä toimii monipuolinen kauppakeskus Kluuvi, ja kävelyetäisyyden päässä ovat kaikki Helsingin keskustan palvelut. Kun etsit yrityksellesi toimitilaa, jonka sijainnilla ja osoitteella on erityistä merkitystä, tutustu Kluuvi For Businessin toimitilatarjontaan. Muuntojoustavat tilat taipuvat sekä avo- että monitilatoimistoiksi, ja ne modifioidaan käyttäjän tarpeiden mukaan. Modernit ja valoisat tilat sijaitsevat kiinteistön 4.–7.-kerroksissa tarjoten hulppean työympäristön keskellä vilkkainta Helsingin ydinkeskustaa. Kluuvin kiinteistökokonaisuus on rakennettu eri aikakausina vuosina 1885, 1898, 1953 ja 1989, koostuen viidestä eri rakennuksesta Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella. Viimeisimpiä laajamittaisia remontteja on tehty vuosina 2009–2020 vastaamaan käyttäjien tarpeita. Kohde on useamman eri aikakaudella rakennetun rakennuksen yhdistelmä, mikä näkyy rakennusten julkisivujen kauniissa ja vanhoissa 1800-luvun lopun yksityiskohdissa. Kluuvin alla palvelevat EuroPark ja Aimo Park tarjoavat runsaasti pysäköintitilaa parkkihallissa, josta pääsee kuivin jaloin hissiyhteydellä kerroksiin. Kluuvi For Business tukee työmatkapyöräilyä tarjoamalla hyvät sosiaalitilat ja pyöräparkit kellarikerroksessa.

Liikenneyhteydet

Erinomaiset kulkuyhteydet takaavat sujuvat työmatkat, liikutpa sitten omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai pyörällä. Metroasema ja raitiovaunupysäkit aivan kulman takana. Rautatieasemalle ja bussipysäkeille on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS, 485m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Aleksanterinkatu 9 FOR BUSINESS
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 485 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu: 1.1.2023
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.