Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ateneuminkuja, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 80m2

Kohde #15952

Kuvaus

Katutason liiketila 80 m2 upealla sijainnilla, aivan Helsingin keskustassa, Ateneuminkujan puolella. Kiinteistöllä myös osoite Keskuskatu 7. Tila ei sovellu kahvila-, ravintola- tai baarikäyttöön eikä kampaamoksi. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Vilkkaalla ja kehittyvällä Keskuskadulla sijaitseva kiinteistö on ihanteellinen niin toimisto- kuin liiketilanakin. Modernit ja jäähdytetyt toimistotilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Ateneumin vieressä. Keskuskatu on osa Helsingin ydinkeskustan vilkkainta jalankulkualuetta. Kiinteistössä sijaitsee mm. lääkäriasema ja monipuolinen ravintolamaailma. Monipuoliset palvelut esim. Citycenterissä ja Stockmannilla ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Vilkkaalla ja kehittyvällä Keskuskadulla sijaitseva kiinteistö on ihanteellinen niin toimisto- kuin liiketilanakin. Modernit ja jäähdytetyt toimistotilat sijaitsevat näkyvällä paikalla Ateneumin vieressä. Keskuskatu on osa Helsingin ydinkeskustan vilkkainta jalankulkualuetta. Kiinteistössä sijaitsee mm. lääkäriasema ja monipuolinen ravintolamaailma. Monipuoliset palvelut esim. Citycenterissä ja Stockmannilla ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä. Bussi- ja raitiovaunupysäkit sekä metro- ja juna-asema vain noin 50-100 m päässä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Ateneuminkuja, 80m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Ateneuminkuja
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 80 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 61-80 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.