Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kaivokatu 10, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 205 m2

Kohde #27480

Kuvaus

Vuokrattavana tyylikäs toimisto Kaivotalosta Helsingin keskeisimmältä paikalta. Kohde sijaitsee vilkkaalla paikalla ydinkeskustan palveluiden ympäröimänä.

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kaivotalo uudistettiin vuonna 2016: Kaivotalon kokonaisilme uudistui remontin yhteydessä laajasti varsinkin kaupallisten tilojen osalta. Kaivokäytävän yleisilme kohentui laadukkaaksi ja myynti-pinta-alaa laajentui. Samalla uusittiin liiketilojen lasijulkisivut myös Kaivokadun puolella. Kaivotalon toinen kerros on remontoitu nykyaikaiseksi liiketilaksi ja samalla asennettiin uudet liukuportaat.

Kaivotalon 1. ja 2. kerroksessa sijaitsee liiketiloja. Ylemmät kerrokset toimivat toimistotiloina.

Arkkitehti Pauli Salomaan suunnittelema rakennus valmistui vuonna 1955 tyylisuuntansa malliesimerkiksi. Se edustaa 1950-luvun modernia liiketaloarkkitehtuuria. Henkilö- ja tavarahissi A-portaassa. Henkilöhissi C-portaassa. Kiinteistössä vuokrattavissa neuvottelu- ja saunatilaa. Kiinteistövartiointi 7/24, kattava kameravalvonta. Vuokralaisen omat turvajärjestelmät liitettävissä kiinteistövartiointiin. Palveluisännöinti ja korjauskunnossapito käytössä 24h/vrk.

Liikenneyhteydet

Hyvät liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä; juna, metro, bussi, raitiovaunu. Kiinteistö sijaitsee Helsingin keskustassa rautatieaseman vieressä ja Kampin bussiterminaalin läheisyydessä. Pysäköintitilaa runsaasti läheisistä Forumin ja Elielin pysäköintitiloista sekä uudesta Stockmannin pysäköintilaitoksesta, jonne käynti suoraan Kaivopihalta. Myös kiinteistön omassa parkkihallissa on rajoitetusti vuokrattavia autopaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kaivokatu 10
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 205 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1955
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.