Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keskuskatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 42 m2

Kohde #24249

Kuvaus

Vapaa katutason 42,5 m2 + parvi 7 m2 liiketila Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmakiinteistössä. Sisäänkäynti Keskuskadun puolella, kävelykadulla. Tila voi sopia myös kahvilaksi, mutta ei ravintolaksi. Vapautuu 8/2024.

Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: C&W Retail Services puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi

Aleksi-Hermes on ydinkeskustan uusrenesanssia edustava arvokiinteistö, joka on rakennettu vuonna 1898. Aleksi-Hermeksen kiinteistössä omaleimaisinta ovat korkeat huoneet ja vetovoimainen sijainti keskellä vilkkainta Helsinkiä, Aleksanterinkadun ja Keskuskadun kulmassa. Aleksi-Hermes kuuluu Helsingin ydinkeskustan vetovoimaiseen Citycenterin kauppakeskus- ja toimitilakokonaisuuteen. Sen korttelista löytyy lukuisa joukko kaupan alan toimijoita ja palveluita terveydenhuollosta pankkeihin ja ravintoloihin.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa Stockmannin tavarataloa vastapäätä. Erinomaiset liikenneyhteydet kaikilla julkisilla liikennevälineillä. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä on useita pysäköintilaitoksia. Rautatieasema sijaitsee aivan kulman takana ja Kamppiin on kävelyetäisyys.

Yhteystiedot

C&W Retail Services
C&W Retail Services

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Liiketila

Keskuskatu 4
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 42 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: 8/2024
  • Rakennusvuosi: 1898
  • Vuokraluokka: 101-150 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.