Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Keskuskatu 7, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 1023m2

Kohde #19186

Kuvaus

Muuntojoustava toimistotila 837 m2. Tila on yhdistettävissä Aleksanterinkatu 17 noin 185,8 m2 tilaan, jolloin tilakoko 1023 m2. WTC Plaza. Keskeinen sijainti kävelykadulla. Toimistotilojen peruskorjaus 2018-2019. Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö on ihanteellinen niin toimisto- kuin liiketilanakin. Yhdeksänkerroksinen Keskuskatu 7 tarjoaa modernia, tehokasta ja muuntojoustavaa toimitilaa kaupungin keskeisimmällä sijainnilla: kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Ateneumin vieressä. Liiketilat sijaitsevat kahdessa ensimmäisessä kerroksessa ja toimistotilat kerroksissa 2-9. Suurempaan tilantarpeeseen Keskuskatu 7:n tilat ovat yhdistettävissä WTC Helsinkiin. Talossa on hyvä valikoima ravintoloita, ja ydinkeskustan kattava palvelutarjonta on aivan käden ulottuvilla. Kiinteistöllä on oma parkkihalli, minkä lisäksi Helsingin päärautatieasema ja Rautatientorin bussilaiturit ovat kirjaimellisesti kivenheiton päässä.

WTC Plaza. Keskeinen sijainti kävelykadulla. Toimistotilojen peruskorjaus 2018-2019. Helsingin ydinkeskustan vilkkaimmalla jalankulkualueella sijaitseva kiinteistö on ihanteellinen niin toimisto- kuin liiketilanakin. Yhdeksänkerroksinen Keskuskatu 7 tarjoaa modernia, tehokasta ja muuntojoustavaa toimitilaa kaupungin keskeisimmällä sijainnilla: kiinteistö sijaitsee näkyvällä paikalla Ateneumin vieressä. Liiketilat sijaitsevat kahdessa ensimmäisessä kerroksessa ja toimistotilat kerroksissa 2-9. Suurempaan tilantarpeeseen Keskuskatu 7:n tilat ovat yhdistettävissä WTC Helsinkiin. Talossa on hyvä valikoima ravintoloita, ja ydinkeskustan kattava palvelutarjonta on aivan käden ulottuvilla. Kiinteistöllä on oma parkkihalli, minkä lisäksi Helsingin päärautatieasema ja Rautatientorin bussilaiturit ovat kirjaimellisesti kivenheiton päässä.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa kävelymatkan päässä rautatieasemasta. Erinomaiset liikenneyhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Keskuskatu 7, 1023m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Keskuskatu 7
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 1023 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.