Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Kluuvikatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 299 m2

Kohde #24743

Kuvaus

Helsingin ydinkeskustassa, yhden vilkkaimpien kävelykatujen laidalla on vapautumassa tämä 3. kerroksen kaunis toimistotila 299,5 m2. Tilan vapautuminen on aikataulullisesti sovittavissa. Tila sijaitsee hienossa 1800-luvun lopun rakennuksen osassa, ikkunoista näkymät Kluuvikadulle päin. Tilassa on näyttävä vastaanottotila ja arvokkaan tunnelman luova suuri neuvottelutila. Toimistotila koostuu osin avoimesta tilasta ja pienemmistä lasiseinäisistä huoneista. Lisäksi wc-tilat. Tilaan mahdollisuus järjestää sisäänkäynti myös rakennuksen kulmasta, Aleksanterinkatu 9B (esim. jos haluaa erillisen sisäänkäynnin asiakkaille).

Tila sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Kluuvi kauppakeskus joten palvelut ja ruokapaikat on lähellä. Yliopiston metroasema on aivan vieressä ja kuivin jaloin hissiyhteys Europark Kluuvin ja Aimo Park Kluuvin pysäköintihalliin.

Aleksi 9 Offices. Edustava Kauppakeskus Kluuvia ympäröivä toimistokokonaisuus Helsingin ydinkeskustassa. Aleksi 9 Offices -kiinteistökokonaisuus koostuu neljästä vierekkäisestä Aleksanterinkadun, Kluuvikadun ja Yliopistonkadun varrella olevasta kiinteistöstä. Kaikkiin toimistotiloihin on suora sisäänkäynti kadulta. Kiinteistönomistaja remontoi kaikki vuokrattavat tilat tulevan käyttäjän tarpeen mukaan.

Talon lämpimästä pysäköintihallista on vuokrattavissa nimikoituja autopaikkoja. Hallista on suora kulkuyhteys hissillä toimistokerroksiin. Hallista on vuokrattavissa noin 20 parkkipaikkaa. Myös Europark P-Kluuvi palvelee toimistokäyttäjiä.

Kauppakeskus Kluuvi tarjoaa kattavan valikoiman merkkivaatteita, erilaisia suosittuja kahviloita ja ruokaravintoloita. Kluuvi uudistui syksyllä 2011 ja avasi remontin jälkeen ovensa tyylikkäänä, urbaanina kauppakeskuksena, joka kutsuu paitsi ostoksille, myös viihtymään. Kauppakeskus tarjoaa toimistokäyttäjille lounasravintoloiden lisäksi mm. viihtyisiä kahvilatiloja esimerkiksi vaihtoehtoisiksi palaveripaikoiksi.

Liikenneyhteydet

Matkaa Helsingin Rautatieasemalta on kävellen vain muutama minuutti, raitiovaunulinjojen 2, 4, 4T, 7A ja 7B pysäkit ovat Aleksanterinkadulla aivan rakennuksen edessä, Kaisaniemen metroasemalta tuleva yhdyskäytävä päättyy Yliopistonkadulle kohdetta vastapäätä ja Asema-aukion ja Rautatientorin kaikki bussit ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Kluuvikatu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 299 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu: Heti vapaa
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.