Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Mannerheiminaukio 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 325 m2

Kohde #27555

Kuvaus

Valoisa monitilatoimisto Postitalon uudistetusta torniosasta. Keskeinen sijainti Rautatietorilla. Tilat saavutettavissa myös sisäkautta paikoitushallista sekä metrolta ja junalta. Kiinteistössä omat tilat polkupyörille ja pukuhuonetilat.

Jo vuodesta 1938 kaupungin sykkeessä seisoneen Postitalon torniosa uudistuu tarjoten vuokralaisilleen ensiluokkaisia tiloja keväästä 2025 alkaen. Uudistus kunnioittaa rakennuksen rikasta historiaa samalla kun se tukee modernia työelämää tarjoamalla avaria avotoimistoja, nykyaikaisia tilaratkaisuja ja henkeäsalpaavia näköaloja yli Helsingin kattojen. Ensimmäisenä uudistuu Postitalon 10-kerroksinen torniosa.

Helsingin postitalo on merkittävä ja historiallinen rakennus Helsingin keskustassa. Se sijaitsee Postitalonaukiolla, aivan rautatieaseman vieressä, ja on tunnettu vaikuttavasta funktionalistisesta arkkitehtuuristaan. Rakennus valmistui vuonna 1938 ja se on toiminut alkuperäisestä käyttötarkoituksestaan huolimatta monipuolisesti eri tarkoituksiin vuosien varrella.

Tämä historiallinen kiinteistö on muuntautumassa Suomen edustavimmaksi toimisto- ja liiketilakiinteistöksi, yhdistäen menneisyyden charmia ja nykypäivän toimivuutta. Torniosan uudistetut kerrokset tarjoavat monipuolisia ja muunneltavia tiloja yrityksesi tarpeisiin. Kokonaisuudessaan vuokrattavissa on vielä vajaa 5000 m², josta päällekkäin olevista vapaana olevista 5–9 kerroksista on tarjolla hieman vajaa 4000 m². Keskimääräinen kerroskoko on noin 800 m², josta on mahdollista vuokrata erilaisia toimitiloja alkaen pienemmästä 300 neliön tilasta kokonaisiin kerrosratkaisuihin.

Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon joustavuus, moderni tekniikka ja yritysten yksilölliset tarpeet. Vaikka jotkin elementit, kuten katot ja lasiseinätyypit ovat vakioita kaikissa kerroksissa, tarjoamme vuokralaisille mahdollisuuden mukauttaa tilajaottelua neuvotteluhuoneiden, avotilojen, keittiön sijainnin osalta.

Liikenneyhteydet

Postitalon sijainti keskellä Helsinkiä takaa erinomaisen saavutettavuuden ja mitä parhaimmat kulkuyhteydet sekä julkisin välinein että yksityisautolla. Rakennuksen ohittaa päivittäin yli 54 000 jalankulkijaa. Pysäköintitilaa on esimerkiksi Elielin noin 450 autopaikan pysäköintihallissa. Vuokralaiset pääsevät halliin sisäkautta suoraan Postitalosta. Elielinaukion ja Sanomatalon puoleisilla sivuilla on lisäksi maksullisia pysäköintipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Mannerheiminaukio 1
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 325 m2
  • Kerros: 5-9/10
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1938
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.