Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pohjoisesplanadi 25-27, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 361 m2

Kohde #19239

Kuvaus

Huonetoimisto näköalapaikalla puistonäkymin, Grönqvistin talon 5. kerroksessa.

Kaupungin sykkeessä Esplanadin laidalla sijaitseva rakennus- ja kulttuurihistoriallisesti arvokas Grönqvistin arvokiinteistö, joka kuuluu ydinkeskustan uusrenesanssikokonaisuuteen. Alinta kerrosta lukuun ottamatta julkisivut ovat säilyneet lähes alkuperäisessä asussaan. Tunnetun arvokiinteistön sisätiloja entisöidään jatkuvasti, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet edustavalle ja viihtyisälle työympäristölle – erikokoisista tiloista voidaan yhdistellä sopivia kokonaisuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan. Kohteen kiinteistöautomaatio on modernisoitu nykyvaatimusten mukaiseksi.

Helsingin vuonna 1883 valmistunut Pohjoisesplanadi 25-27 -kiinteistö tunnetaan rakennuttajastaan F.W. Grönqvististä, ja on täten nimetty Grönvistin taloksi. Yksisarvisen korttelissa sijaitseva kiinteistö oli valmistumisensa aikaan Pohjoismaiden suurin yksityistalo. Peruskorjattu. Puistonäkymät.

Liikenneyhteydet

Rautatientorille ja Elielin aukiolle on lyhyt kävelymatka. Raitiovaunupysäkkejä on Aleksanterinkadulla sekä Kauppatorin laidalla. Lisäksi Kampin keskus on lähietäisyydellä. Raitiovaunupysäkille 123 m, bussipysäkille 194 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pohjoisesplanadi 25-27
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 361 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1881-83
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.