Pohjoisesplanadi 35, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pohjoisesplanadi 35, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 108 m2

Kohde #17584

Kuvaus

Nyt on mahdollisuus erottua muista ja vuokrata upea toimistotila Pohjoisesplanadilta. Pohjoisesplanadi sijainnillaan, kahviloillaan, ravintoloillaan sekä liikkeillään luo miljöön vailla vertaa. Tämän lähemmäs et Helsingin sydäntä pääse. Kyseisessä toimistotilassa on suuret kaarevat ikkunat, joista näkymät ovat suoraan Espan puistoon. Vuonna 2016 täysin remontoidussa tilassa löydät heti sisääntulon yhteydessä kaksi neuvottelutilaa, sekä oman keittiön ja wc:n suihkulla. Muutoin tila on täysin avotilaa. Lattiapäällysteet ovat uudistettu vuonna 2018. Tilan koko olemus sen valoisuudella, toimivuudella ja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, kuten kultaisilla ikkunankarmeilla, mahdollistavat luovuuden työtilalle, mutta myös itse työnteolle. Aseta sohva tai pöytä suoraan ikkunan ääreen ja nauti Helsingin jokapäiväisestä elämästä ja vilskeestä tässä ainutlaatuisessa toimistotilassa. Pohjoisesplanadin ja Mikonkadun kulmassa, viihtyisän Esplanadin puistokadun varrella sijaitseva arvokiinteistö on valmistunut 1888 arkkitehtinään K. A. Wrede. Kiinteistössä on valmistunut perusparannustyöt, jotka on tehty kiinteistön arkkitehtuuria ja arvokasta historiaa kunnioittaen. Uudet nykyaikaiset toimistot ovat vertaansa vailla tunnelmallisessa ja arvokkaassa rakennuksessa. Kiinteistön laadukkaita toimistotiloja vuokrataan monen kokoisille yrityksille. Kohteessa on tehokkaat tilaratkaisut, jotka voi joustavasti hyödyntää monitilaympäristönä. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.

Liikenneyhteydet

Pohjoisesplanadi 35 sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Rautatientorille ja Elielinaukiolle on lyhyt kävelymatka. Raitiovaunupysäkkejä on Aleksanterinkadulla sekä Mannerheimintiellä. Lisäksi Kampin keskus on lähietäisyydellä. Lähin autoilijoita palveleva pysäköintihalli sijaitsee Kluuvissa, sisäänajo Kaisaniemestä tai Fabianinkadulta.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Pohjoisesplanadi 35, 108m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Pohjoisesplanadi 35
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 108 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1888
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.