Pohjoisesplanadi 37, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pohjoisesplanadi 37, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 72 m2

Kohde #19477

Kuvaus

Viimeistään 1.11.2022 vapautuva liiketila Pohjoisesplanadilla. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Magnus Öster puh. 010 836 8420, magnus.oster@cushwake.fi Historiallinen arvokiinteistö Pohjoisesplanadi 37 on Helsingin ydinkeskustan haluttu osoite liike-elämän, hallinnon ja kulttuurin kohtauspisteessä. Vilkas Esplanadi on parasta mahdollista ympäristöä menestyvälle yritykselle. Kaikki keskusta-alueen monipuoliset palvelut ovat lähettyvillä. Taidokkaasti saneeratussa arvokiinteistössä on tasokasta liike- ja toimistotilaa, seitsemän kerrosta ja kellaritilat. Tilat on jaettavissa toimistomoduulijaon mukaisiin tiloihin, joiden huoneistomuutokset on mahdollista toteuttaa vanhan rakennuksen ehdoin. Talo on saneerattu nykyaikaisen talotekniikan vaatimustason täyttäväksi. Rakennuksessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Rakennuksen arkkitehti Kiseleff & Heikel.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee keskustassa. Hyvät julkiset liikenneyhteydet. Rautatieasema, Elielinaukio ja Kampin terminaali kävelymatkan päässä. Raitiovaunupysäkkejä Aleksanterinkadulla ja Mannerheimintiellä. Useita pysäköintilaitoksia lähellä mm. Erottajan parkki. Lähin autoilijoita palveleva pysäköintihalli sijaitsee Kluuvissa, sisäänajo Kaisaniemestä tai Fabianinkadulta.

Yhteystiedot

Magnus Öster
Magnus Öster

0108368420

magnus.oster@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Pohjoisesplanadi 37, 72m2, Katutaso, Liiketila
Liiketila

Pohjoisesplanadi 37
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 72 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu: 1.11.2022
  • Rakennusvuosi: 1860-1929 useassa vaiheessa
  • Vuokraluokka: 151-200 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368420

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.