Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Unioninkatu 30, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Kluuvi, 521 m2

Kohde #26690

Kuvaus

Nyt tarjolla harvinaislaatuinen toimistotila Unioninkadulla – tämän tyylikkäämpiä tiloja on vaikea löytää! Tilat ovat laadukkaasti remontoitu ja aivan uudenveroisessa kunnossa, lisäksi ikkunoista avautuu mahtava merinäköala. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ja ravintolat ovat aivan vieressä. Tilat sijaitsevat rakennuksen 6. kerroksessa, lisäksi 7. kerroksessa on takkahuone, jossa on oma keittiö sekä kattoterassi, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä merelle.

Wuoriontalo. Kaunis, historiallinen rakennus, joka saneerataan täysin. Hurmaava miljöö, lyömätön sijainti, tarpeisiisi taipuvat upeat tilat. Lähes 200-vuotiaassa arvokiinteistössä olet parhaiden palveluiden äärellä, keskellä Helsinkiä. Herman Geseliuksen suunnittelema rakennus on tunnettu monipuolisesta historiastaan mm. arvostetun mattokauppiaan Salomo Wuorion liikepalatsina. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi liike- ja toimistotiloiksi kiinteistön historiaa kunnioittaen. Taloon rakennetaan myös täysin uusi laajennusosa, jonka yläkerroksista avautuu lumoavat näkymät yli Kauppatorin ja kaupungin keskustan.

Liikenneyhteydet

Kohde sijaitsee aivan Helsingin keskustassa ja sinne on hyvät liikenneyhteydet julkisilla kulkuvälineillä. Raitiovaunut pysähtyvät Kauppatorin laidalla ja Aleksanterinkadulla. Rautatientorille, Elielinaukiolle ja Kampin keskukseen on lyhyt kävelymatka.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Unioninkatu 30
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 521 m2
  • Kerros: 6. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1909
  • Vuokraluokka: 36-40 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.