Yliopistonkatu 5, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Yliopistonkatu 5, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kluuvi, 212 m2

Kohde #13070

Kuvaus

Siisti ja avara liiketila Yliopistonkadulla hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustassa. Tilan takaosa on pohjakuvan mukaisesti jaettu useampaan pienempään huoneeseen, mutta tila on mahdollista muuntaa myös yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi. Tilan vuokralaisen käytössä olevat wc-ja sosiaalitilat sijaitsevat tilan takana olevalla käytävällä. Tavarantoimitus tilaan onnistuu kiinteistön sisäpihalta tavarahissillä. Vuokralaisen käyttöön on mahdollista saada Yliopistonkadun suuntaan avautuva näyteikkuna ja lisänäkyvyyttä saa valomainoksin. Tilaa ei vuokrata kahvila- tai ravintolakäyttöön. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Kohteen omistaa Sponda Oyj. Helsingin ydinkeskustassa, vilkkaan kävelykadun päässä sijaitseva, vuonna 1972 valmistunut Heimolan liikekiinteistö, johon pääsee kuvin jaloin Kaisaniemessä sijaitsevalta Helsingin yliopiston metroasemalta. Rautatieasemallekin on vain minuutin kävelymatka. Talon tilat ovat modernit ja hyvin muokattavissa joko avokonttoriksi tai rauhallisiksi, omiksi huoneiksi. Paikalle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä joka puolelta pääkaupunkiseutua. Kiinteistön välittömässä läheisyydessä ovat Kluuvin ravintolat, kahvilat ja myymälät sekä tasokkaat hotellit ja muut keskustan palvelut. Nykyisiä vuokralaisia talossa viehättävät sijainnin lisäksi erityisesti isot ikkunat ja avarat tilat. Koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. 1.-3. kerroksen liiketilat sekä julkisivu saneerattu perusteellisesti v.2008. Uusitut sisäänkäynnit avautuvat Kluuvikadun päästä. Jokaiseen liiketilaan oma katutason sisäänkäynti.

Liikenneyhteydet

Raitiovaunut kulkevat Aleksanterinkatua ja Kaisaniemenkatua pitkin. Metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka. Rautatientorille, Elielin aukiolle ja Kampin keskukseen muutaman minuutin kävelymatka.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Yliopistonkatu 5, 212m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Yliopistonkatu 5
Helsinki 00100

  • Kaupunginosa: Kluuvi
  • Pinta-ala: 212 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1972
  • Vuokraluokka: 41-60 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.