Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hankasuontie 13, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Konala, 480 m2

Kohde #17558

Kuvaus

Ensimmäisen kerroksen toimistotila sisältäen väestönsuojatilan. Teollisuus- ja varastokiinteistö loistavalla paikalla Konalassa. Vihdintien ja Kehä I:n läheisyys mahdollistavat hyvän saavutettavuuden ja itse kiinteistö toimii logistisesti hyvin tilavan lastauslaiturin ansiosta. Kiinteistössä on vuokrattavia toimistotiloja kahdessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi ja nykyaikainen tietoliikennekaapelointi. Kauppakeskus Ristikko kauppoineen ja ravintoloineen on vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Kauppakeskus Kaareen ajaa 10 minuutissa. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Teollisuus- ja varastokiinteistö loistavalla paikalla Konalassa. Vihdintien ja Kehä I:n läheisyys mahdollistavat hyvän saavutettavuuden ja itse kiinteistö toimii logistisesti hyvin tilavan lastauslaiturin ansiosta. Kiinteistössä on vuokrattavia toimistotiloja kahdessa kerroksessa. Rakennuksessa on hissi ja nykyaikainen tietoliikennekaapelointi. Kauppakeskus Ristikko kauppoineen ja ravintoloineen on vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Kauppakeskus Kaareen ajaa 10 minuutissa. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Vihdintien runsaiden bussilinjojen ansiosta saavutettavuus linja-autolla on erittäin hyvä. Omaa autoa käyttäville löytyy pihasta parkkipaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Hankasuontie 13, 480m2, 1. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Hankasuontie 13
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 480 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1961
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.