Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hankasuontie 9, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Konala, 505 m2

Kohde #24818

Kuvaus

Vuokrataan toisen kerroksen tuotanto- tai varastotila, jonne johtaa ajoramppi. Lisäksi käytettävissä on kiinteistön tavarahissi. Tuotanto- tai varastotilan korkeus on noin 3 m ja kattoikkunat tuovat lisää valoa. Tilan kruunaavat omat sauna- ja pukuhuonetilat.

Vihdintien tuntumassa vilkkaalla Hankasuontien teollisuus- ja yritysalueella sijaitse kiinteistö. Kiinteistöön on toteutettu kattava peruskorjaus vuosien 2009 ja 2010 aikana. Remontissa uusittiin rakenteiden ja pintojen ohella myös tekniikka. Tämä tarjoaa muuntojoustavuutta, joka tekee kiinteistöstä erilaisille yrityksille houkuttelevan. Kiinteistössä on lastauslaituri ja tavarahissi (3,5 tn). Rakennuksessa toimii tällä hetkellä yrityksiä mm. maahantuonnin, tukkukaupan, kokoonpanon ja B2B-toiminnan parista.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee Konalan liike- ja teollisuusalueella Vihdintien lähettyvillä. Käytettävissä sekä autohalli että pihapaikkoja.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Hankasuontie 9
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 505 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1969
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.