Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Konalankuja 2, Helsinki

Vuokrattava, Tuotantotila, Helsinki, Konala, 2300m2

Kohde #20345

Kuvaus

Lasiliikkeeltä vapautunut tuotantohalli, isot nosto-ovet ja sisäänajettavaa tilaa heti vapaana. Tila ei täytä ajoneuvojen säilyttämisen tai huoltamisen vaatimuksia. Vuokrasopimukset max. huhtikuuhun 2021 saakka (kehityskohde). Vuokrataan mielellään yhdelle käyttäjälle mutta kaikki ehdotukset kuunnellaan. Kiinteistössä on sen valmistumisesta alkaen 1960- luvulta asti ollut monipuolista tuotanto-, varasto- ja myyntitoimintaa. Tällä hetkellä muita toimijoita ovat energiatehokkaita LED-valaisimia tuottava yritys, erikoisautohuoltamo sekä mm. postituspalvelua tarjoava R- kioski. Kiinteistö sijaitsee Helsingin länsipuolella Vihdintien, Turuntien ja Kehä I:n hyvien kulkuyhteyksien ja Konalan / Pitäjänmäen palveluiden äärellä. Läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, postin palvelupiste, autohuoltopalveluita sekä kauppakeskus Ristikko.

Kiinteistössä on sen valmistumisesta alkaen 1960- luvulta asti ollut monipuolista tuotanto-, varasto- ja myyntitoimintaa. Tällä hetkellä muita toimijoita ovat energiatehokkaita LED-valaisimia tuottava yritys, erikoisautohuoltamo sekä mm. postituspalvelua tarjoava R- kioski. Kiinteistö sijaitsee Helsingin länsipuolella Vihdintien, Turuntien ja Kehä I:n hyvien kulkuyhteyksien ja Konalan / Pitäjänmäen palveluiden äärellä. Läheisyydessä on mm. lounasravintoloita, postin palvelupiste, autohuoltopalveluita sekä kauppakeskus Ristikko.

Liikenneyhteydet

Kohteeseen kulkee Juna I, P ja bussit 322, 39, 51

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Konalankuja 2, 2300m2, 1. kerros, Tuotantotila
Toimistotila

Konalankuja 2
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 2300 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1960-luvulla, (1972)
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.