Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Konalantie 47, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Konala, 436m2

Kohde #18692

Kuvaus

Vuokrataan 436 m2;:n toimistotila Konalaterran 3. kerroksesta. Tiloja voidaan suunnitella ja muunnella vuokralaisen tarpeiden mukaan. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista. Konalaterra, pääosin kolmikerroksinen vuonna 1991 valmistunut toimisto- ja varastorakennus, jonka toimisto-osassa jäähdytetty ilmastointi. Tiloihin pääsee henkilöhissien lisäksi leveillä tavarahisseillä, joihin mahtuu vaikka siirtolava. Lastauslaituri. Kellarissa 212 lämmintä autopaikkaa. Lisäksi pihapaikkoja. Henkilöstöravintola ja muita ruokailuravintoloita lähietäisyydellä.

Konalaterra, pääosin kolmikerroksinen vuonna 1991 valmistunut toimisto- ja varastorakennus, jonka toimisto-osassa jäähdytetty ilmastointi. Tiloihin pääsee henkilöhissien lisäksi leveillä tavarahisseillä, joihin mahtuu vaikka siirtolava. Lastauslaituri. Kellarissa 212 lämmintä autopaikkaa. Lisäksi pihapaikkoja. Henkilöstöravintola ja muita ruokailuravintoloita lähietäisyydellä.

Liikenneyhteydet

Hyvä sijainti Konalantien varressa, lähellä Vihdintietä. Hyvät julkiset kulkuyhteydet; bussilla pääsee perille Vihdintietä ja Konalantietä pitkin. Bussipysäkit aivan kiinteistön vieressä. Lämmintä paikoitustilaa kiinteistön omasta hallista.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Konalantie 47, 436m2, 3. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Konalantie 47
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 436 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1991
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.