Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Malminkartanonkuja 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Konala, 851 m2

Kohde #24955

Kuvaus

Toimistoa pääkonttoritasoisessa kiinteistössä. Tilasta on mahdollisuus rakentaa käynti toimistotalon kattotasanteelle. Tiloissa asennuslattia, joka mahdollistaa tilojen muunneltavuuden joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitilat teknisesti erinomaisessa kunnossa, 24/7 valvonta, aulavastaanotto, ravintola, liikunta- ja kuntosali, sekä lämmin parkkihalli. Sisävalokuvat ovat malliesimerkkejä kiinteistön tiloista.

Kiinteistössä on erittäin kattavat business parkeille tunnusomaiset palvelut. Kiinteistön vuokralaiset voivat vuokrata edulliseen tuntihintaan ajanmukaisia neuvottelutiloja sekä noin 50 paikkaisen erillisen auditorion käyttöönsä. Neuvottelutiloja on useita ja ne sopivat 6-18 hengen kokouksiin. Yhdessä neuvotteluhuoneessa on myös videoneuvottelumahdollisuus.

Näyttävä v.1992 rakennettu toimistorakennus Konalassa Vihdintien varrella. Kiinteistön palvelutarjonta on varsin kattava. Kiinteistön sisääntulokerroksessa, toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila (n. 50 henk.), joita kiinteistön vuokralaiset voivat hyödyntää pienellä lisämaksulla. Sisääntulokerroksessa on myös aulavastaanotto. Kiinteistössä on 24/7 valvonta. Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, jossa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista ja josta onnistuu kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali, palloiluhalli ja golf-huone ovat kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä. Kuntosalin ja palloiluhallin yhteydessä on naisten ja miesten saunalliset pukuhuoneet ja sosiaalitilat. Toimistorakennuksen kellarissa on lämmin autohalli, jossa on runsaasti parkkipaikkoja, ja jossa sijaitsevat myös pyöräparkit. Toimistotiloissa on palkkijäähdytys sekä asennuslattia, jotka takaavat tilojen teknisen toimivuuden sekä vapaan muunneltavuuden. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta varastorakennuksen puolelle.

Liikenneyhteydet

Lähin bussipysäkki sijaitsee noin 500 metrin päässä kiinteistöltä. Malminkartanon juna-asema sijaitsee n. 1,3 kilometrin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Malminkartanonkuja 4
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 851 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1992
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.