Ristipellontie 16, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ristipellontie 16, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Konala, 742 m2

Kohde #18629

Kuvaus

Siisti, valoisa, selkeä ja rauhallinen toimistotila kolmannessa kerroksessa. Keskellä tilaa suuri yhteinen ruokailutila, jossa on korkeampi viistokatto ja kattoikkunat. Tilassa on uusittu keittiö. Kokoushuoneita. Mahdollisuus muuttaa huonetilat avotilaksi. Talossa on hissi ja mahdollisuus saada avara sisääntuloaula omaan käyttöön (n. 100 m2; oma vuokraus). Tämä tila vuokrataan mielellään yhdelle käyttäjälle. Ristipellontie 16 sijaitsee hyvällä paikalla Konalassa Vihdintien läheisyydessä, keskellä Konalan palveluita. Alueella on paljon kaupallista toimintaa kuten kauppakeskus Ristikko. Alueella on monipuoliset lounaspalvelut. Kiinteistöltä on nopea ja hyvä yhteys myös kehä I ja III:lle. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1974. Kesällä 2017 kiinteistön julkisivu on kunnostettu ja siistitty. Kohteen pinta-ala on yhteensä 4345 m2 jakautuen toimisto- ja myymälätiloihin. Kiinteistön tilat tarjoavat hyvän mahdollisuuden eri suuruisten yritysten käyttöön tai jopa pääkonttoriksi näyttävän sisääntuloaulan ja hissin ansiosta. Kiinteistön tekninen ja rakenteellinen kunto on hyvä. Autopaikkoja kiinteistön pihassa.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee keskellä Konalaa lähellä Vihdintietä, josta hyvät yhteydet kehä I ja III valtaväylille. Bussipysäkki sijaitsee heti kiinteistön edessä. Malmikartanon juna-asema on lähin junapysäkki.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Ristipellontie 16
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 742 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1974
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.