Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Ruosilantie 16, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Konala, 460m2

Kohde #20190

Kuvaus

7m korkeaa varastotilaa sprinklatuilla varastohyllyillä. Yhdistettävissä Malminkartanonkuja 4:n toimistojen kanssa jolloin asiakas saa modernia toimistotilaa ja tehokasta varastota samalta kohteelta. Kohteella Fazerin ravintola, kuntosali, palloiluhalli ja golf -huone. Tilassa ei voi harjoittaa äänekästä toimintaa. Lattian kantavuus 3600 kg/m2. Kaksi rakennusta, kaksikerroksinen varasto-toimistorakennus osoitteessa Ruosilantie 16 ja kolmikerroksinen toimistorakennus vieressä, osoitteessa Malminkartanonkuja 4 näkyvällä paikalla Vihdintien varrella Konalankolmiossa. Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, jossa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista ja heidän kauttaan onnistuu kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali, palloiluhalli ja golf-huone ovat kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä. Kuntosalin ja palloiluhallin yhteydessä on naisten ja miesten saunalliset pukuhuoneet ja sosiaalitilat. Toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila (n. 50 henk.) ja kellarissa on lämmin autohalli, jossa on runsaasti parkkipaikkoja, ja jossa sijaitsevat myös pyöräparkit. Kiinteistön isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kalustolla. Tontti on aidattu sekä vartioitu.

Kaksi rakennusta, kaksikerroksinen varasto-toimistorakennus osoitteessa Ruosilantie 16 ja kolmikerroksinen toimistorakennus vieressä, osoitteessa Malminkartanonkuja 4 näkyvällä paikalla Vihdintien varrella Konalankolmiossa. Varastorakennuksen puolella sijaitsee Fazer Food & Co lounasravintola, jossa on tarjolla lounaan lisäksi myös aamiaista ja heidän kauttaan onnistuu kokoustarjoilujen tilaus. Kuntosali, palloiluhalli ja golf-huone ovat kiinteistön vuokralaisten vapaassa käytössä. Kuntosalin ja palloiluhallin yhteydessä on naisten ja miesten saunalliset pukuhuoneet ja sosiaalitilat. Toimistorakennuksen puolella sijaitsee useita erikokoisia neuvottelutiloja- sekä erillinen auditoriotila (n. 50 henk.) ja kellarissa on lämmin autohalli, jossa on runsaasti parkkipaikkoja, ja jossa sijaitsevat myös pyöräparkit. Kiinteistön isolla piha-alueella on mahdollista liikennöidä raskaalla kalustolla. Tontti on aidattu sekä vartioitu.

Liikenneyhteydet

Vihdintien bussipysäkeille n. 500m ja Malminkartanon junaseisake n. 1 km etäisyydellä. Bussit 45, 315-362 (keskustaan), 512 (Leppävaaraan).

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Ruosilantie 16, 460m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Ruosilantie 16
Helsinki 00390

  • Kaupunginosa: Konala
  • Pinta-ala: 460 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1976-1992
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.