Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lirokuja 4, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Kontula, 877m2

Kohde #16292

Kuvaus

Avoin hyvä varasto-/tuotantotila Kontulasta. Tilaan on suora yhteys lastauslaiturilta. Tilan korkeus on vajaa 4 m, tehokas ilmanvaihto. Sähkösyöttöjä on runsaasti. Tilassa on oma wc ja taukokeittiö. Soveltuu sellaisenaan pientuotantoon tai varastointiin. Mahdollisuus autopaikkoihin hallista ja sosiaalitiloihin kellaritiloissa. Kurkimäessä sijaitseva erilliskiinteistö, jossa osittain uusittu Cad5 sekä Soneran valokuituyhteys. Rakennuksessa on kaksi maanpäällistä kerrosta, joista ensimmäisessä toimii paino- ja rakennusalan toimijoita toisen kerroksen odottaessa käyttäjiään. Toisen kerroksen tilat soveltuvat erinomaisesti kevyeen tuotantoon, varastointiin tai loft-henkisiksi toimistoiksi tai vaikka kaikkeen tähän yhtäaikaisesti. Kellarissa on tilava lämmitetty autohalli työntekijöiden ja yritysten käyttöön. Lastauslaituri, nostotaso ja tavarahissi 2. kerrokseen.

Kurkimäessä sijaitseva erilliskiinteistö, jossa osittain uusittu Cad5 sekä Soneran valokuituyhteys. Rakennuksessa on kaksi maanpäällistä kerrosta, joista ensimmäisessä toimii paino- ja rakennusalan toimijoita toisen kerroksen odottaessa käyttäjiään. Toisen kerroksen tilat soveltuvat erinomaisesti kevyeen tuotantoon, varastointiin tai loft-henkisiksi toimistoiksi tai vaikka kaikkeen tähän yhtäaikaisesti. Kellarissa on tilava lämmitetty autohalli työntekijöiden ja yritysten käyttöön. Lastauslaituri, nostotaso ja tavarahissi 2. kerrokseen.

Liikenneyhteydet

Metroasemalle 400 m, bussipysäkille 600 m, juna-asemalle 9 km, lentoasemalle 17,8 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Lirokuja 4, 877m2, 1. kerros, Varastotila
Toimistotila

Lirokuja 4
Helsinki 00940

  • Kaupunginosa: Kontula
  • Pinta-ala: 877 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1989
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.