Sirrikuja 1, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sirrikuja 1, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kontula, 1000 m2

Kohde #25182

Kuvaus

Sirrikuja 1 on menossa täysremonttiin. Kiinteistön koko katutaso muokataan Suomen suurimman halpakauppaketjun Tokmannin käyttöön. Tästä asiakasvirrasta riittää kävijöitä muillekin. Tunnettu taloustarvikkeisiin erikoistunut tavarataloketju Tokmanni avaa noin 2000 m2 liikkeen Sirrikujalla ja etsii kaverikseen toimijaa kiinteistön 2. kerrokseen Kontulassa. Yläkertaan suunnitellaan noin 1000 m2 hyvinvointialuetta, jossa voisi olla esim. kuntosali, joogastudio, tanssisali tai urheiluhierontakeskus. Joukkoon mahtuisi myös kampaamo ja kauneushoitola. Myös kahvilalle voisi olla tuossa joukossa kysyntää. Kysy lisää! Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, retail@cushwake.fi. Koy Sirrikujan teollisuustalo on monimuotoinen toimisto- ja varastokiinteistö näkyvällä sijainnilla Kehä I:n ja Kontulantien läheisyydessä. Rakennuksessa on mm. 6 metriä korkeaa avotilaa ja lattiakantavuus 2,5t/m². Tavarahissi (vain A-portaassa) ja useat lastauslaiturit tekevät tavaroiden siirtämisestä helppoa. Kiinteistössä on myös autotalli ja runsaasti pysäköintitilaa. Kiinteistöä on mahdollisuus muokata monimuotoisemmaksi käyttäjän tarpeiden mukaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet. Kehä I:n lähellä. Läheisellä Kontulantiellä bussipysäkit ja kävelymatkan päässä Kontulan metroasema.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

retail@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Sirrikuja 1, 1000m2, 2. kerros, Liiketila
Liiketila

Sirrikuja 1
Helsinki 00940

  • Kaupunginosa: Kontula
  • Pinta-ala: 1000 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1986
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.