Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Sirrikuja 1 B, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Kurkimäki, 1267m2

Kohde #20897

Kuvaus

Siisti katutason liike-/tuotanto-/logistiikkatila. Tilassa on lastauslaituri ja 4 kpl lastausaukkoja, sekä sosiaalitilat. Lattiakantavuus 2,5tn/m2. Tila on mahdollista vuokrata viereisen tilan kanssa. Kiinteistö sijaitsee Kehä I:n läheisyydessä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Kontulan ja Myllypuron metroasemista. Tila soveltuu mainiosti myös liikuntaan ja vapaa-aikaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Koy Sirrikujan teollisuustalo on monimuotoinen toimisto- ja varastokiinteistö näkyvällä sijainnilla Kehä I:n ja Kontulantien läheisyydessä. Rakennuksessa on mm. 6 metriä korkeaa avotilaa ja lattiakantavuus 2,5t/m². Tavarahissi (vain A-portaassa) ja useat lastauslaiturit tekevät tavaroiden siirtämisestä helppoa. Kiinteistössä on myös autotalli ja runsaasti pysäköintitilaa. Kiinteistöä on mahdollisuus muokata monimuotoisemmaksi käyttäjän tarpeiden mukaan.

Liikenneyhteydet

Hyvät kulkuyhteydet. Kehä I:n lähellä. Läheisellä Kontulantiellä bussipysäkit ja kävelymatkan päässä Kontulan metroasema.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0108368418

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Sirrikuja 1 B, 1267m2, Katutaso, Liiketila
Toimistotila

Sirrikuja 1 B
Helsinki 00940

  • Kaupunginosa: Kurkimäki
  • Pinta-ala: 1267 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1986
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368418

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.