Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Fredikanterassi 1, Helsinki

Vuokrattava, Varastotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 283 m2

Kohde #26585

Kuvaus

Vuokrattavana kätevä kaksikerroksinen varastotila Triplan ostoskeskuksessa parkkihallin tiloissa. Kyseessä on poikkeuksellinen varastotila saavutettavuuden ja Mall Of Triplan palveluiden vuoksi. Triplaan on helppo tulla kaikista suunnista ja kaikilla kulkuvälineillä. Varastotiloihin pääsee parkkihalliin ajamalla tai ostoskeskuksen yhteydess hissillä.

Kaupunkikeskus Triplan peruskivi muurattiin 17.8.16. Tripla on Keski-Pasilan jättimäinen rakennushanke – Suomen suurin työmaa; kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, asuntoja, hotelleja, toimistoja ja pysäköintilaitos. Pasilan asemasta tulee osa Triplaa. Kauppakeskus “Mall of Tripla”, pysäköintilaitos ja Pasilan uusi asema valmistuivat loppuvuodesta 2019. Hotelli- ja toimistotornit valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Mall of Tripla on valmistuessaan liiketilojen lukumäärällä mitattuna Suomen suurin kauppakeskus. Vuokrattavaa tilaa on yli 85 000 neliötä noin 250 toimijalle ja pysäköintipaikkoja noin 2 300 autolle.

Keski-Pasila on Helsingin keskeisimpiä kehityshankkeita tulevien vuosien aikana. Valmistuessaan se tarjoaa asuinpaikan noin 3 000 ja töitä 15 000 ihmiselle. Pasilan keskus Tripla yhdistää Itä- ja Länsi-Pasilan toisiinsa, samoin uudet, kehitteillä olevat alueet sen etelä- ja pohjoispuolella.

Triplaan toteutetaan mm.
-Kauppakeskus Mall of Tripla
-Asuntoja
-Pääkonttoritason toimistoja
-Business Park
-Hotelli ja City Suites
-Monitoimiareena
-Joukkoliikenneterminaali
-Kevyenliikenteen väyliä, puistoja ja aukioita
-Runsaasti pysäköintitilaa ja helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Varastotila

Fredikanterassi 1
Helsinki 00520

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 283 m2
  • Kerros:
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.