Vacant premises

A functional, comfortable and appropriately sized office space is an important part of a company’s success. Cushman & Wakefield helps companies and investors looking for facilities find the best business premises, be it office space, retail space, warehouse space or production space.

Fredikanterassi 1, Helsinki

For rent, Warehouse, Helsinki, Länsi-Pasila, 283 sqm

Target #26585

Description in Finnish, for further details please contact one of our experts

Vuokrattavana kätevä kaksikerroksinen varastotila Triplan ostoskeskuksessa parkkihallin tiloissa. Kyseessä on poikkeuksellinen varastotila saavutettavuuden ja Mall Of Triplan palveluiden vuoksi. Triplaan on helppo tulla kaikista suunnista ja kaikilla kulkuvälineillä. Varastotiloihin pääsee parkkihalliin ajamalla tai ostoskeskuksen yhteydess hissillä.

Kaupunkikeskus Triplan peruskivi muurattiin 17.8.16. Tripla on Keski-Pasilan jättimäinen rakennushanke – Suomen suurin työmaa; kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, asuntoja, hotelleja, toimistoja ja pysäköintilaitos. Pasilan asemasta tulee osa Triplaa. Kauppakeskus “Mall of Tripla”, pysäköintilaitos ja Pasilan uusi asema valmistuivat loppuvuodesta 2019. Hotelli- ja toimistotornit valmistuvat vuoden 2020 aikana.

Mall of Tripla on valmistuessaan liiketilojen lukumäärällä mitattuna Suomen suurin kauppakeskus. Vuokrattavaa tilaa on yli 85 000 neliötä noin 250 toimijalle ja pysäköintipaikkoja noin 2 300 autolle.

Keski-Pasila on Helsingin keskeisimpiä kehityshankkeita tulevien vuosien aikana. Valmistuessaan se tarjoaa asuinpaikan noin 3 000 ja töitä 15 000 ihmiselle. Pasilan keskus Tripla yhdistää Itä- ja Länsi-Pasilan toisiinsa, samoin uudet, kehitteillä olevat alueet sen etelä- ja pohjoispuolella.

Triplaan toteutetaan mm.
-Kauppakeskus Mall of Tripla
-Asuntoja
-Pääkonttoritason toimistoja
-Business Park
-Hotelli ja City Suites
-Monitoimiareena
-Joukkoliikenneterminaali
-Kevyenliikenteen väyliä, puistoja ja aukioita
-Runsaasti pysäköintitilaa ja helpot yhteydet julkisiin kulkuvälineisiin

Contact

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Floor plans / Brochures

Not available

Other available spaces

Show all
Warehouse

Fredikanterassi 1
Helsinki 00520

  • Area: Länsi-Pasila
  • Surface area: 283 sqm
  • Floor:
  • Available:
  • Year of construction:
  • Rental category: 21-24 €/sqm

Contact

If you are interested in this property, please contact us by phone or contact form.

Phone: 0108368400

I accept the terms of privacy

Can't find what you are looking for?

Contact one of our experts.