Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Maistraatinportti 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 751 m2

Kohde #27355

Kuvaus

Muuntojoustavaa siistiä toimitilaa Pasilan ytimestä. Tila mahdollista yhdistää viereisen tilan kanssa, jolloin kokonaisuudesta tulisi n. 1000m2.

Vastikään täysin saneeratussa kiinteistössä 9 kerrosta, joista toimitiloja on 7 kerroksessa. Edustava aulapalvelu kahviloineen sekä raikas ravintola ja sisäpihan vehreä terassi luovat miellyttävän ympäristön. Kiinteistössä on lisäksi laadukkaita vuokrattavia neuvottelutiloja sekä muita muunneltavia tiloja esimerkiksi koulutuksia ja asiakastilaisuuksia varten. Laajan peruskorjauksen myötä entistä energiatehokkaampi talo on saanut uudet pinnat niin julkisivuun kuin sisätiloihin. Uusi talotekniikka sekä rennot ja tyylikkäät sisustusratkaisut tekevät Rubikista modernin toimitilakohteen. Kiinteistölle on myönnetty myös BREEAM-ympäristösertifikaatti arvosanalla Very Good/Very Good. Kiinteistön päävuokralaisena on HUS, jonka käytössä on yli puolet sen tiloista. Kiinteistö sijaitsee vastapäätä kauppakeskus Triplaa, jossa kaikki on lähellä: uudistunut juna-asema, hotelli, kaupat ja ravintolat sekä kävelymatkan päässä myös Messukeskus ja Hartwall Arena. Helsingin keskustaan on junalla 5 minuutin matka ja lentokentälle pääsee 20 minuutissa. Raitiovaunut ja bussit kulkevat vierestä, ja autoilijoiden käytettävissä on lämmin autohalli. Myös työmatkapyöräilijöille on varattu lämmin pyöräparkki.

Kiinteistössä on auditorio, lounasravintola, aulapalvelu, erikseen vuokrattavat neuvottelutilat ja yhteiskäyttöiset sosiaalitilat. Ravintolasta on mahdollista tilata kokoustarjoilut ja kesäaikaan ravintola laajenee sisäpihan terassille. Kellarikerroksessa sijaitsee oma autohalli, josta on suora hissiyhteys kerroksiin. Lisäksi runsaasti asiakaspaikoitustilaa. Kaikkiin kerroksiin on henkilö- ja tavarahissiyhteys.

Liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Raitiovaunu 7A:n pysäkki on kiinteistön vieressä. Lisäksi Pasilan juna-asema on kävelyetäisyydellä, noin 400 m päässä. Myös bussiyhteydet ovat hyvät.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Maistraatinportti 2
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 751 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.