Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Maistraatinportti 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 784 m2

Kohde #20187

Kuvaus

Vuokrataan valoisa viidennen kerroksen läpitalon toimistotila, joka on osittain remontoitu. Nämä monipuoliset toimitilat koostuvat erikokoisista huoneista, wc-tiloista ja keittiöstä. Toimitilat voidaan muokata asiakkaan tarpeen mukaan esimerkiksi avotilaksi. Kiinteistössä palvelee ravintola.

Maistraatinportin valoisat toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Länsi-Pasilassa. Alueesta on muotoutumassa pääkaupunkiseudun toinen urbaani keskusta, jossa hallinto, kauppa, julkiset palvelut sekä asuminen yhdistyvät.

Valoisista avo-, huone- ja monitoimitiloista on helppo muokata yrityksesi näköiset sekä sisustuksen että tilanjaon osalta. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytetty tuloilma. Lounasravintola kivijalassa. Autopaikkoja omasta hallista ja Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n pysäköintihallista.

Liikenneyhteydet

Hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä kevyen liikenteen väylät. Kävelyetäisyydellä Pasilan juna-asemasta, Hartwall Areenasta, Messukeskuksesta sekä lukuisista majoituspalveluista. Talon edessä ratikkalinja 7:n pysäkki. Pysäköinti julkisessa parkkihallissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Maistraatinportti 4
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 784 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1986
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.