Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pasilan Asema-aukio 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 1400 m2

Kohde #25765

Kuvaus

Vuokrattavana morderni toimistotila Triplan Workery Eastin 9. kerroksessa. Tilassa suuret ikkunat, joista mahtavat maisemat kaupungin kattojen ylle. Kyseessä on täysin poikkeuksellinen tila saavutettavuuden ja Mall Of Triplan palveluiden vuoksi. Triplaan on helppo tulla kaikista suunnista ja kaikilla kulkuvälineillä. 10. kerroksesta löytyy uniikki kattoterassi.

Workery on Pasilan Triplassa uuden työn keskittymä. Ruuhkassa murjottamisen ja koppikonttoreiden aika on ohi: tämä kolmen toimistorakennuksen muodostama kokonaisuus tavoittelee mahdollisimman kitkatonta arkea. Workeryn helppo saavutettavuus, Mall of Triplan palvelut ja uuden työn ehdoilla kehitetty tilankäyttö takaavat parhaan arjen ja rohkeasti tulevaisuuteen suuntaavan työyhteisön.

Tripla Workery on suunniteltu kestämään aikaa. Aina vaikuttavimmista pääkonttoritason tiloista pieniin ja keskisuuriin toimistoihin ne täyttävät vaatimukset, joihin muuttuva työ ja maailma yrityksesi haastaa.

Pasilan uudet liikennejärjestelyt ja Triplan moderni pysäköintilaitos sujuvoittavat autoilijoiden elämää. Triplaan on helppo saapua myös uusien kevyen liikenteen väyliä pitkin ja jättää pyörä turvalliseen pyöräparkkiin.

Liikenneyhteydet

Keski-Pasila on Helsingin logistinen risteyskohta, joka niputtaa raiteet, tiet, pyörätiet, bussilinjat ja lentokenttäyhteydet yhteen pisteeseen, Pasilan Triplaan.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pasilan Asema-aukio 1
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 1400 m2
  • Kerros: 9. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 31-35 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.