Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pasilankatu 10, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 410 m2

Kohde #22001

Kuvaus

Tilava, useammasta huoneesta koostuva tila, joka soveltuu hyvin toimistoksi. Rubik toimistokokonaisuus Länsi-Pasilassa, vastapäätä Mall of Triplaa ja Pasilan asemaa on lähellä kaikkea. Vastikään saneeratussa kiinteistössä on 9 kerrosta. Moderni talotekniikka ja kaikki haluamasi toimistopalvelut. Edustava aulapalvelu kahviloineen, sekä raikas ravintola ja sisäpihan vehreä terassi luovat miellyttävän ympäristön. Kiinteistössä on lisäksi laadukkaita vuokrattavia neuvottelutiloja sekä muita muunneltavia tiloja esimerkiksi koulutuksia ja asiakastilaisuuksia varten. Kolme henkilöhissiä, yksi tavarahissi. Lämmin autohalli ja pyöräparkki. Uudistetut sosiaalitilat, joissa suihkut ja pukukaapit työmatkapyöräilijöiden ja liikkujien tarpeisiin. Muut lisäpalvelut, kuten postitus, puhelinvaihde ja catering. Kadun toisella puolella Triplan ravintolat, kaupat ja palvelut.

Rubik toimistokokonaisuus Länsi-Pasilassa, vastapäätä Mall of Triplaa ja Pasilan asemaa on lähellä kaikkea. Vastikään saneeratussa kiinteistössä on 9 kerrosta. Moderni talotekniikka ja kaikki haluamasi toimistopalvelut. Edustava aulapalvelu kahviloineen, sekä raikas ravintola ja sisäpihan vehreä terassi luovat miellyttävän ympäristön. Kiinteistössä on lisäksi laadukkaita vuokrattavia neuvottelutiloja sekä muita muunneltavia tiloja esimerkiksi koulutuksia ja asiakastilaisuuksia varten. Kolme henkilöhissiä, yksi tavarahissi. Lämmin autohalli ja pyöräparkki. Uudistetut sosiaalitilat, joissa suihkut ja pukukaapit työmatkapyöräilijöiden ja liikkujien tarpeisiin. Muut lisäpalvelut, kuten postitus, puhelinvaihde ja catering. Kadun toisella puolella Triplan ravintolat, kaupat ja palvelut.

Liikenneyhteydet

Juna-asema ja raitiovaunuyhteydet välittömässä läheisyydessä. Kaikki kauko- ja lähijunat, raitiovaunulinjat 7A, 7B, 7X ja 9. Junalla keskustaan 5 min., lentokentälle 20 min.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Pasilankatu 10, 410m2, Katutaso, Toimistotila
Toimistotila

Pasilankatu 10
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 410 m2
  • Kerros: Katutaso
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.