Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pasilanraitio 5, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 384 m2

Kohde #26326

Kuvaus

Valoisa toimistotila näkyvällä paikalla Länsi-Pasilassa. Tila kunnostetaan vuokralaisen tarpeiden mukaisesti ennen vuokrausta.

Kiinteistössä on kuntosali ja saunaosasto neuvottelutiloineen. Muutama autopaikka vuokrattavissa kiinteistön autotallista, lisäpaikat pysäköintioikeuksina läheisestä pysäköintihallista.

Kiinteistö valmistunut vuonna 1984. Kiinteistössä jäähdytys ja nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet. Vähintään CAT5 tason tietoliikenneverkko. Autopaikkoja vuokrattavissa kiinteistön autohallista sekä Länsi-Pasilan Autopaikat Oy:n pysäköintihallista.

Kuntosali vuokralaisten käytettävissä veloituksetta. Kuudennessa saunaosasto neuvottelutiloineen vuokrattavissa. Neuvottelutiloissa langaton nettiyhteys. Amican ja Sodexhon henkilöstöravintolat käytettävissä naapurikiinteistössä. Lähellä myös kauppa, hotelleja, lääkäriasema, messukeskus, luentosaleja jne.

Liikenneyhteydet

Pasilan juna-asema, raitiovaunu- ja bussipysäkit aivan kiinteistön tuntumassa. Kaikki paikallis- ja lähijunat pysähtyvät Pasilan asemalla. Raitiovaunupysäkille ja bussipysäkille n. 100 m, juna-asemalle n. 400 m.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pasilanraitio 5
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 384 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1984
  • Vuokraluokka: 21-24 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.