Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pasilanraitio 9, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Länsi-Pasila, 332 m2

Kohde #22597

Kuvaus

Vuokrataan siisti ja valoisa 7. kerroksen toimistotila Länsi-Pasilassa. Kiinteistössä on hyvät palvelut tukemassa vuokralaisten yritystoimintaa. Kauppakeskus Triplan kattavat palvelut aivan kivenheiton päässä. Hyvät julkiset kulkuyhteydet.

Pasilanraitio 9 sijaitsee Länsi-Pasilassa erinomaisten yhteyksien varrella Kauppakeskus Triplan ja Pasilan aseman läheisyydessä, aivan Sokos Hotel Pasilan vieressä. Ylimmästä kerroksesta löytyvät hulppeat edustus- ja saunatilat sekä koko kerroksen levyinen näköalaterassi. Kiinteistön pohjakerroksessa on vuokralaisille ilmainen kuntosali.

Tilat ovat valoisia ja viihtyisiä ja niissä on jäähdyttävä ilmanvaihto. Lisäksi Petrasolin runsas palveluvalikoima: faksaus-, kopiointi- ja tulostuspalvelut, ICT-palvelut (internet-yhteydet ja ylläpitopalvelut), puhelinjärjestelmät, puhelinvaihde ja -vastauspalvelut, kokous- ja edustustilat, postitus- ja kuriiripalvelut, videoneuvottelut, sihteeripalvelut sekä toimistokalusteiden vuokrausmahdollisuus.

Kohteen läheisyydestä löytyy runsaasti erilaisia palveluja, mm. lounasravintoloita, hotelleja ja poliisi- sekä lääkäriasema.

Liikenneyhteydet

Pasilan aseman läheisyydessä olevaan kiinteistöön on helppo saapua niin autolla kuin julkisillakin liikennevälineillä. Raitiovaunu pysähtyy kiinteistön edessä ja Pasilan juna-asema on noin 10 min kävelymatkan päässä. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Autopaikkoja voi vuokrata kiinteistön pysäköintihallista tai lähellä olevasta Länsi-Pasilan pysäköintihallista. Vieraille on varattu paikkoja pihalle sekä katoksen alle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Pasilanraitio 9
Helsinki 00240

  • Kaupunginosa: Länsi-Pasila
  • Pinta-ala: 332 m2
  • Kerros: 7. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1983
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.