Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Yliskylän puistokatu 4, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Laajasalo, 52m2

Kohde #19094

Kuvaus

2. kerroksen liiketila Laajasalon uudessa ostoskeskuksessa, Kauppakeskus Saaressa. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Kauppakeskus SAARI, Laajasalon uusi ostoskeskus on valmistunut. Avajaisia vietettiin 22.11.2018. Kahteen kerrokseen rakennetussa ostoskeskuksessa on erinomaiset päivittäistavarapalvelut. Ostoskeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa 8 400 neliömetriä, joihin on sijoittunut mm: - Alko - K-Supermarket - S-Market - Apteekki - Instrumentarium - Kauneus- ja jalkahoitola - Kaksi parturi-kampaamoa - Kukkapalvelu - Kuntosali Fitness24Seven - Megasportlet - Kotipizza - Marian konditoria - Ravintola Fafa"s - Pallogrilli - Ravintola Blancco - Subway - Sport & Tapas Bar 3-0 - Sisu Pesu - SOL Pesulapalvelut - Autokoulu Kulmis - FotoFone - Info-kirjakauppa - Itäkeskuksen Suutari- ja Avainpalvelu - Helsingin Kiinteistökauppa LKV sekä Helsingin kaupungin kirjasto ja nuorisoasiainkeskus. Laajasalon ostoskeskus on toteutettu kansainvälisen BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good -tasoon.

Kauppakeskus SAARI, Laajasalon uusi ostoskeskus on valmistunut. Avajaisia vietettiin 22.11.2018. Kahteen kerrokseen rakennetussa ostoskeskuksessa on erinomaiset päivittäistavarapalvelut. Ostoskeskuksessa on vuokrattavaa liiketilaa 8 400 neliömetriä, joihin on sijoittunut mm: - Alko - K-Supermarket - S-Market - Apteekki - Instrumentarium - Kauneus- ja jalkahoitola - Kaksi parturi-kampaamoa - Kukkapalvelu - Kuntosali Fitness24Seven - Megasportlet - Kotipizza - Marian konditoria - Ravintola Fafa"s - Pallogrilli - Ravintola Blancco - Subway - Sport & Tapas Bar 3-0 - Sisu Pesu - SOL Pesulapalvelut - Autokoulu Kulmis - FotoFone - Info-kirjakauppa - Itäkeskuksen Suutari- ja Avainpalvelu - Helsingin Kiinteistökauppa LKV sekä Helsingin kaupungin kirjasto ja nuorisoasiainkeskus. Laajasalon ostoskeskus on toteutettu kansainvälisen BREEAM-ympäristöarviointijärjestelmän Very Good -tasoon.

Liikenneyhteydet

Kauppakeskukseen on helppo tulla autolla, julkista liikennettä käyttäen, pyöräillen tai kävellen. Ostoskeskuksen välittömässä läheisyydessä on bussipysäkkejä. Autoileville keskuksessa on yhteensä noin 200 paikkaa. Osa autopaikoista toimii liityntäpysäköinnin ja ostoskeskuksen vuorottaiskäyttöpaikkoina. Pyöräpaikkoja varataan runsaasti keskuksen piha-alueelle.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Yliskylän puistokatu 4, 52m2, 2. kerros, Liiketila
Toimistotila

Yliskylän puistokatu 4
Helsinki 00840

  • Kaupunginosa: Laajasalo
  • Pinta-ala: 52 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: Rak. alkaa Q2/2017
  • Vuokraluokka: 25-30 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.