Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aku Korhosen tie 4, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 1045 m2

Kohde #27700

Kuvaus

Valoisa toimistotila (koko rungon läpi), johon mahdollista rakentaan myös useampia huonetiloja. Mukava kerroskorkeus, työskentelyalueilla 3,2m, keskialueet/alaslaskut 2,6m. Kulunvalvotulla hissillä suoraa omiin tiloihin. Hinta sisältää tilat saneerattuna hyvään laatutasoon. Sisäänkäyntiaulat juuri uusittu ja rakennettu yhteiskäyttöisiä neuvottelutiloja. Toimistokerroksen tilat mahdollista jakaa 590m2/455m2 osiin helposti. Reilusti

Kehä I:n vieressä kauppakeskus Kaarta vastapäätä sijaitsevat Aku Korhosen tie 4 – 6 kiinteistöt tarjoavat pääkonttoritasoisia tiloja ja hyviä palveluja (lounasravintola, käytön mukaan varattavia neukkareita, liikuntatilat jne.). Saavutettavuus on erinomainen. Autolla Kehä I:ltä olet perillä minuutissa ja Pohjois-Haagan juna-asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Kohteessa on myös mahdollisuus vuokrata poikkeuksellisen paljon pysäköintipaikkoja parkkihallista ja piha-alueelta. Tästä saat asiakkaallesi helposti saavutettavat ja modernit tilat kohtuullisella hinnalla!

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aku Korhosen tie 4
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 1045 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2004-2005
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.