Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Aku Korhosen tie 6, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 1223 m2

Kohde #27696

Kuvaus

Valoisa toimistotila (koko rungon läpi), johon mahdollista rakentaa useampia huonetiloja. Toimistokerros koostuu kahdesta ´siivestä´ jakautuen hissiaulalla noin puoliksi, mutta toimii myös yhtenäisenä kerroksena. Peruskunto tyydyttävä ja useita huonetiloja valmiina. Hinta sisältää saneerauksen hyvään laatutasoon. Kerroskorkeudet työskentelyalueilla 3,2m ja alaslaskuissa (keskialue) 2,6m. 1. kerroksen kerroskorkeus 4,1 m ja alaslaskuissa 3,3 m. 1.kerroksen tilat voi toimia myös liiketilatyyppisenä ratkaisuna. Tämän talon kellaritiloista mahdollisuus vuokrata kokonaan oma pysäköintihalli isolle käyttäjälle, noin 80 ap.

Kehä I:n vieressä kauppakeskus Kaarta vastapäätä sijaitsevat Aku Korhosen tie 4 – 6 kiinteistöt tarjoavat pääkonttoritasoisia tiloja ja hyviä palveluja (lounasravintola, käytön mukaan varattavia neukkareita, liikuntatilat jne.). Saavutettavuus on erinomainen. Autolla Kehä I:ltä olet perillä minuutissa ja Pohjois-Haagan juna-asemalle on vain muutaman minuutin kävelymatka. Kohteessa on myös mahdollisuus vuokrata poikkeuksellisen paljon pysäköintipaikkoja parkkihallista ja piha-alueelta. Tästä saat asiakkaallesi helposti saavutettavat ja modernit tilat kohtuullisella hinnalla!

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Aku Korhosen tie 6
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 1223 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 2004-2005
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.