Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Hopeatie 2, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 8800 m2

Kohde #20486

Kuvaus

Jopa 8800 m2 toimitilakokonaisuus Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä. Tänne voi toteuttaa tilat suuremmallekin organisaatiolle (jopa 600-700 hlö) tilaratkaisusta riippuen. Voidaan vuokrata myös kerroksittain 2.500 m² osissa. Kiinteistön kellarikerroksessa runsaasti aputilaa mm. varastoja sekä sosiaalitilaa. Hopeatie 2 erottuu monista pääkaupunkiseudun suurista toimistokohteista siinä, että rakennuksen kerrosala on varsin suuri; samaan kerrokseen on mahdollista toteuttaa jopa 2500 m2; toimitilat. Kiinteistössä aulapalvelu ja neuvottelutiloja. Vapautuminen sopimuksen mukaan.

Mahtuva toimistokohde Lassilassa aivan Pohjois-Haagan juna-aseman vieressä. Hopeatie 2 erottuu monista pääkaupunkiseudun suurista toimistokohteista siinä, että rakennuksen kerrosala on varsin suuri; samaan kerrokseen on mahdollista toteuttaa jopa 2500 m² toimitilat. Kiinteistössä mm. aulapalvelu, lounasravintola ja parkkihalli.

Lassilan alueella on runsaasti hyviä palveluita arjen nopeaksi avuksi. Samasta kiinteistöstä löytyy mm. päivittäistavarakauppa ja R-kioski, lisäksi Lassilan pääkadun, Kaupintien varrella on ravintoloita, kampaamopalveluita ja apteekki. Kannelmäessä sijaitsevaan Kauppakeskus Kaareen ja Suomen suurimpaan Prismaan on matkaa vain kilometri.

Liikenneyhteydet

Helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Bussipysäkille 100m, juna-asemalle alle 200m; Helsingin keskustaan 10 minuutissa, lentokentälle reilussa 20 minuutissa.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Hopeatie 2
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 8800 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: sop. mukaan
  • Rakennusvuosi: 1980
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.