Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Pronssitie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lassila, 976m2

Kohde #18821

Kuvaus

Vapaata toimistotilaa. Toimistohuoneisto on erinomaisessa kunnossa ja siinä on toimistohuoneita, neuvotteluhuone, varastotila. Huoneistossa on jäähdyttävä koneellinen ilmastointi. Kiinteistön palveluihin kuuluu aulapalvelu, lounasravintola, varattavia neuvottelu- ja koulutustiloja, kokous- ja saunatilat sekä oma parkkihalli. Hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Vuonna 1985 rakennettu hyväkuntoinen toimistorakennus Helsingissä Lassilan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistöstä löytyy terassi, kokous- ja saunatilat, neuvotteluhuoneita sekä koulutustila. Henkilöstöravintola palvelee työntekijöitä ja lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Pohjois-Haagan aseman vieressä on useita päivittäistavarakauppoja sekä muita palveluita. Lisäksi alue tarjoaa hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Vuonna 1985 rakennettu hyväkuntoinen toimistorakennus Helsingissä Lassilan kaupunginosassa hyvien liikenneyhteyksien varrella, juna-aseman välittömässä läheisyydessä. Kiinteistöstä löytyy terassi, kokous- ja saunatilat, neuvotteluhuoneita sekä koulutustila. Henkilöstöravintola palvelee työntekijöitä ja lähistöllä on myös muita lounaspaikkoja. Pohjois-Haagan aseman vieressä on useita päivittäistavarakauppoja sekä muita palveluita. Lisäksi alue tarjoaa hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Kohteen omistaa Sponda Oyj.

Liikenneyhteydet

Pohjois-Haagan juna-asema on vain 5 min. kävelymatkan päässä. Lukuisat bussilinjat palvelevat talon työmatkalaisia.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pronssitie 1, 976m2, 2. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Pronssitie 1
Helsinki 00440

  • Kaupunginosa: Lassila
  • Pinta-ala: 976 m2
  • Kerros: 2. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1985
  • Vuokraluokka: 11-15 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.