Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itälahdenkatu 15-17, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 432 m2

Kohde #25149

Kuvaus

Vuokrataan ensimmäisen kerroksen toimistohuoneisto joka koostuu kahdesta erillisestä tilasta. Sisävalokuvat ovat esimerkkejä kiinteistön tiloista. Kiinteistössä oma pysäköintihalli, auditorio sekä edustussauna. Kiinteistö sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten kohteeseen on helppo tulla.

Itälahdenkatu 15-17 on tyylikäs graniittilinna Lauttasaaren Vattuniemessä. Läpi talon ulottuva sisääntuloaula suurine ikkunoineen luo toimistokiinteistöön arvokkaan tunnelman. Lisäksi kiinteistön palveluihin kuuluvat edustussauna, kokoustiloja ja auditorio.

Kiinteistölle on myönnetty BREEAM Good ympäristösertifikaatti.

Pysäköintihallista tai pihalta on vuokrattavissa tarvittava määrä pysäköintipaikkoja. Itälahdenkadun varrella on myös maksuttomia 2h pysäköintipaikkoja.

Talon läheisyydestä löytyy runsaasti palveluita, kuten lukuisia lounasravintoloita, päivittäistavarakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Liikenneyhteydet

Helsingin keskustaan ja Lauttasaaren metroasemalle kulkevan bussilinja 21:n pysäkki talon välittömässä läheisyydessä. Raitiovaunupysäkille 1,8 km, juna-asemalle 4 km, lentoasemalle 19 km.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

Näytä kaikki
Toimistotila

Itälahdenkatu 15-17
Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 432 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.