Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itälahdenkatu 22 A, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 550m2

Kohde #17241

Kuvaus

Merellisessä Lauttasaaressa vapaana tilava ja moderni toimistotila. Tilassa on avotilaa, neuvotteluhuone, pieniä huoneita sekä wc- ja taukotilat. Pohjakuva on suuntaa antava. Kiinteistössä hyvät edustustilat sekä kuntosali. Suosittu toimistokohde, joka tarjoaa nykyaikaisia toimitiloja Vattuniemessä. Talon muodon ansiosta huoneistot ovat valoisia, läpi talon ulottuvia tiloja. Kohteessa toimii myös toimistohotelli, joka tarjoaa toimitilojen lisäksi kattavat liiketoiminnan tukipalvelut. Itälahdenkatu 22 A on 4-kerroksinen toimistotalo, jonka kaikissa tiloissa on jäähdytys. Osan talon käyttösähköstä tuottaa katolla sijaitseva aurinkovoimala. Talossa on kattavat palvelut, kuten aulapalvelu, runsaasti vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali ja lounasravintola Stonebase. Tavarahissin kantavuus 1000 kg, lastaus maantasosta. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In Use (Good) -ympäristösertifikaatti. Kellarikerroksessa sijaitsevat pysäköintihalli ja pyöräparkki. Lisää parkkipaikkoja on tarjolla talon pihalla. Talon välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti lähipalveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Suosittu toimistokohde, joka tarjoaa nykyaikaisia toimitiloja Vattuniemessä. Talon muodon ansiosta huoneistot ovat valoisia, läpi talon ulottuvia tiloja. Kohteessa toimii myös toimistohotelli, joka tarjoaa toimitilojen lisäksi kattavat liiketoiminnan tukipalvelut. Itälahdenkatu 22 A on 4-kerroksinen toimistotalo, jonka kaikissa tiloissa on jäähdytys. Osan talon käyttösähköstä tuottaa katolla sijaitseva aurinkovoimala. Talossa on kattavat palvelut, kuten aulapalvelu, runsaasti vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali ja lounasravintola Stonebase. Tavarahissin kantavuus 1000 kg, lastaus maantasosta. Kiinteistölle on myönnetty BREEAM In Use (Good) -ympäristösertifikaatti. Kellarikerroksessa sijaitsevat pysäköintihalli ja pyöräparkki. Lisää parkkipaikkoja on tarjolla talon pihalla. Talon välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti lähipalveluita, kuten ravintoloita, ruokakauppa, parturi-kampaamo ja kuntosali.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Itälahdenkatu 22 A, 550m2, 4. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Itälahdenkatu 22 A
Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 550 m2
  • Kerros: 4. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.