Itälahdenkatu 22 B, Helsinki | Cushman & Wakefield

Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itälahdenkatu 22 B, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 294 m2

Kohde #25150

Kuvaus

Vuokrattavana avara ja siisti kolmannen kerroksen toimistotila, joka koostuu avotilasta sekä työhuoneista. Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Lauttasaaressa, vain lyhyen ajomatkan päässä Helsingin keskustasta.Edustavaa pääkonttoritasoista toimistotilaa keskeisellä paikalla Lauttasaaressa luonnonläheisessä ympäristössä ja meren lähellä. Aikaisemmin Nokian omistuksessa ollut vuonna 1975 valmistunut rakennus on täydellisesti saneerattu vuonna 1995. Kohteessa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys.Kiinteistössä toimii lounasravintola. Kiinteistössä on lämmin pysäköintihalli, josta pääsee sisäkautta edustavaan aulaan ja toimistokerroksiin. Kellarissa suihkutilat esim. työmatkapyöräilijöille. Rakennusta vastapäätä on ostoskeskus, jossa toimii päivittäistavarakauppa ja pankki. Aivan lähellä ovat myös yritysposti, lääkäriasema, apteekki ja muutama kuntosali.

Liikenneyhteydet

Helsingin keskustaan kulkevan bussilinja 21:n pysäkki on talon edessä ja Lauttasaaren metroasemalle on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka (900 m). Myös bussit pysähtyvät metroaseman edessä.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Kiinteistön muut vapaat tilat

  Näytä kaikki
  Toimistotila

  Itälahdenkatu 22 B
  Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 294 m2
  • Kerros: 3. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1975
  • Vuokraluokka: €/m2

  Ota yhteyttä kohteesta

  Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

  Puhelin: 0108368400

  Hyväksyn tietosuojaselosteen

  Cushman & Wakefield suosittelee

  Etkö löydä etsimääsi?

  Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.