Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Itälahdenkatu 23, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Lauttasaari, 180m2

Kohde #20110

Kuvaus

Näyttävä toimistotila 180 m2; vuokrattavana toimistokiinteistön ylimmästä viidennestä kerroksesta, jonne pääsee henkilöhissillä. Tila koostuu avoimesta tilasta, kahdesta erillisestä ikkunallisesta huoneesta sekä varastohuoneesta. Keittiönurkkaus, wc. Kohteessa on omia parkkipaikkoja ja lastauslaituri. Henkilöhissit kulkevat kaikkiin kerroksiin, tavarahissit kellarista 4. kerrokseen asti. Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva toimistorakennus on valmistunut 1970-luvulla. Sen kokonaispinta-ala on 7000 m2. Kohteessa on omia parkkipaikkoja ja lastauslaituri. Toimitilojen lähistöllä on useita lounasravintoloita. Rakennuksessa on viisi kerrosta ja kellarikerros. Henkilöhissit kulkevat kaikkiin kerroksiin, tavarahissit kellarista 4. kerrokseen asti.

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva toimistorakennus on valmistunut 1970-luvulla. Sen kokonaispinta-ala on 7000 m2. Kohteessa on omia parkkipaikkoja ja lastauslaituri. Toimitilojen lähistöllä on useita lounasravintoloita. Rakennuksessa on viisi kerrosta ja kellarikerros. Henkilöhissit kulkevat kaikkiin kerroksiin, tavarahissit kellarista 4. kerrokseen asti.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Itälahdenkatu 23, 180m2, 5. kerros, Toimistotila
Toimistotila

Itälahdenkatu 23
Helsinki 00210

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 180 m2
  • Kerros: 5. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 1970-luvulla
  • Vuokraluokka: 5-10 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.