Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lauttasaarentie 28, Helsinki

Vuokrattava, Liiketila, Helsinki, Lauttasaari, 57m2

Kohde #20206

Kuvaus

1. kerroksen liiketila Kauppakeskus Lauttiksessa. Sijainti merkitty sinisellä ruudulla pohjakuvaan. Liiketilojen vuokraus ja tiedustelut: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi. Lauttasaaren uusi kauppakeskus LAUTTIS valmistui vuonna 2016 Lauttasaaren keskeisimmälle paikalle tulevan metroaseman yhteyteen. Liiketilaa on lähes 6000 kerrosneliötä. Tiloihin sijoittuivat mm. S-Market, K-Supermarket, Alko, ravintoloita, kahviloita sekä erikoisliikkeitä. Lauttasaaren Kauppakeskuksen yläpuolella on kolme asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 138 asuntoa. Kauppakeskuksesta muodostetaan lauttasaarelaisten uusi kohtaamispaikka, joka on helposti saavuttavissa joka suunnasta, tulet sitten metrolla, bussilla, pyörällä tai vaikka kävellen. Autoilijat on huomioitu maanalaisella pysäköintilaitoksella, joka tarjoaa pysäköintitilaa asukkaille, asiakkaille sekä liityntäpysäköinnille. Lauttasaaren Kauppakeskus sijaitsee yhdellä Helsingin ostovoimaisimmista alueista. Väestönkasvu tulevina vuosina kasvattaa entisestään alueen ostovoimaa ja takaa alueen yrityksille hyvät liiketoiminnan edellytykset.

Lauttasaaren uusi kauppakeskus LAUTTIS valmistui vuonna 2016 Lauttasaaren keskeisimmälle paikalle tulevan metroaseman yhteyteen. Liiketilaa on lähes 6000 kerrosneliötä. Tiloihin sijoittuivat mm. S-Market, K-Supermarket, Alko, ravintoloita, kahviloita sekä erikoisliikkeitä. Lauttasaaren Kauppakeskuksen yläpuolella on kolme asuinkerrostaloa, joissa on yhteensä 138 asuntoa. Kauppakeskuksesta muodostetaan lauttasaarelaisten uusi kohtaamispaikka, joka on helposti saavuttavissa joka suunnasta, tulet sitten metrolla, bussilla, pyörällä tai vaikka kävellen. Autoilijat on huomioitu maanalaisella pysäköintilaitoksella, joka tarjoaa pysäköintitilaa asukkaille, asiakkaille sekä liityntäpysäköinnille. Lauttasaaren Kauppakeskus sijaitsee yhdellä Helsingin ostovoimaisimmista alueista. Väestönkasvu tulevina vuosina kasvattaa entisestään alueen ostovoimaa ja takaa alueen yrityksille hyvät liiketoiminnan edellytykset.

Liikenneyhteydet

Metroyhteys mahdollistaa helpon asioinnin kauempaakin. Bussilla pääset aivan kauppakeskuksen viereen ja autoilijat on huomioitu maanalaisella pysäköintilaitoksella. Lauttasaarelaisten on helppo tulla kauppakeskukseen myös kävellen tai pyörällä.

Yhteystiedot

Jari Jäntti
Jari Jäntti

0503375363

jari.jantti@cushwake.fi

Pohjakuvat / Esitteet

Ei ole saatavilla

Lauttasaarentie 28, 57m2, 1. kerros, Liiketila
Toimistotila

Lauttasaarentie 28
Helsinki 00200

  • Kaupunginosa: Lauttasaari
  • Pinta-ala: 57 m2
  • Kerros: 1. kerros
  • Vapautuu:
  • Rakennusvuosi: 10/2016
  • Vuokraluokka: €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0503375363

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.