Vapaat toimitilat

Toimiva, viihtyisä ja sopivan kokoinen toimitila on tärkeä osa yrityksen menestystä. Cushman & Wakefield auttaa tiloja hakevia yrityksiä ja sijoittajia löytämään parhaat toimitilat, oli sitten kyseessä toimistotila, liiketila, varastotila tai tuotantotila.

Lapinmäentie 1, Helsinki

Vuokrattava, Toimistotila, Helsinki, Munkkivuori, 1500m2

Kohde #18458

Kuvaus

Täysin räätälöitävissä olevaa uniikkia tilaa tulevaisuuden korttelissa. Tarjolla erilaisia tilakokonaisuuksia käyttäjän tarpeiden mukaan. 10. kerroksessa toimistotilaa noin 350 m2 ja lisäksi suojeltu saunatila, jossa noin 150 m2 tilaa. Ylemmistä kerroksista upeat maisemat. A-tornin toimitilat saneerataan. Tilat voidaan suunnittelu- ja rakennusvaiheessa räätälöidä tarpeen mukaan ja toteuttaa juuri sellaiset tilat, toiminnallisuudet ja tekniikka kuin mitä tarvitaan. Uudet tilat ovat muuntojoustavat. Ne elävät yrityksen muutosten mukana esimerkiksi seinärakenteet sekä tekniikka toteutetaan niin, että tiloja ja työpisteiden sijaintia voidaan muuttaa tarpeen mukaan. Saneeraus valmistuu vuoden 2023 aikana. Helsingin Munkkivuoreen osoitteessa Lapinmäentie 1 rakentuva uusi hybridikortteli yhdistää työn, asumisen, vapaa-ajan, palvelut ja eri-ikäiset asukkaat. Korttelissa uudet palvelumuodot ja elämisen tavat vahvistavat toisiaan. Munkkivuoren maamerkkinä toimiva A-torni säilyy toimitila- ja palveluympäristönä tarjoten palveluita kortteliin rakennettavien asuinrakennusten, lähialueiden asukkaille ja A-tornin käyttäjille. Pohjola-talona tunnettu maamerkki ja sen lähialue tulee muuttumaan lähivuosina merkittävästi. Tavoitteena on rakentaa alueelle 700 uutta asuntoa, joista 200 asunnon rakentaminen alkoi Huopalahdentien puolelta kesällä 2018. Alueen maamerkkinä tunnettu Pohjola-talon kuuluva toimistotorni, eli niin sanottu A-torni jalustoineen säilytetään ja uudistetaan uuteen käyttöön. A-torniin on luotu erilaisia konseptivaihtoehtoja ja siihen voi sijoittua esimerkiksi kaupan ja palveluiden tiloja sekä toimistotiloja. Alueelle toteutetaan elokuussa 2016 vahvistetun asemakaavan mukaisesti seitsemän uutta kerrostaloa säilytettävän A-tornin lisäksi. Talojen väliin tulee viihtyisiä piha- ja oleskelualueita ja alueen pysäköintitilat tulevat sijoittumaan pihakannen alle.

Helsingin Munkkivuoreen osoitteessa Lapinmäentie 1 rakentuva uusi hybridikortteli yhdistää työn, asumisen, vapaa-ajan, palvelut ja eri-ikäiset asukkaat. Korttelissa uudet palvelumuodot ja elämisen tavat vahvistavat toisiaan. Munkkivuoren maamerkkinä toimiva A-torni säilyy toimitila- ja palveluympäristönä tarjoten palveluita kortteliin rakennettavien asuinrakennusten, lähialueiden asukkaille ja A-tornin käyttäjille. Pohjola-talona tunnettu maamerkki ja sen lähialue tulee muuttumaan lähivuosina merkittävästi. Tavoitteena on rakentaa alueelle 700 uutta asuntoa, joista 200 asunnon rakentaminen alkoi Huopalahdentien puolelta kesällä 2018. Alueen maamerkkinä tunnettu Pohjola-talon kuuluva toimistotorni, eli niin sanottu A-torni jalustoineen säilytetään ja uudistetaan uuteen käyttöön. A-torniin on luotu erilaisia konseptivaihtoehtoja ja siihen voi sijoittua esimerkiksi kaupan ja palveluiden tiloja sekä toimistotiloja. Alueelle toteutetaan elokuussa 2016 vahvistetun asemakaavan mukaisesti seitsemän uutta kerrostaloa säilytettävän A-tornin lisäksi. Talojen väliin tulee viihtyisiä piha- ja oleskelualueita ja alueen pysäköintitilat tulevat sijoittumaan pihakannen alle.

Yhteystiedot

Toimistovuokraus
Toimistovuokraus

0108368400

info@cushwake.fi

Lapinmäentie 1, 1500m2, Useita kerroksia, Toimistotila
Toimistotila

Lapinmäentie 1
Helsinki 00350

  • Kaupunginosa: Munkkivuori
  • Pinta-ala: 1500 m2
  • Kerros: Useita kerroksia
  • Vapautuu: v.2023
  • Rakennusvuosi:
  • Vuokraluokka: 16-20 €/m2

Ota yhteyttä kohteesta

Jos kiinnostuit kohteesta, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

Puhelin: 0108368400

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Cushman & Wakefield suosittelee

Etkö löydä etsimääsi?

Ota yhteyttä meidän asiantuntijaan.